Valorant OrionWare Spoofer Crâcked | Vanguard, EAC, BattlEye | TibetUlubey Presents

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Evet arkadaşlar görüyorsunuz lütfen paste yapmadan önce 2 kere düşünün, örnekte de göründüğü gibi Crâck yiyince akıl sağlığınızı kaybedebiliyorsunuz.
Kanka sen çok mu komiksin paste falan diyorsun yaptığın işlerin birinde bile IQ seviyenin 2 den yüksek olduğunu kanıtlayamadın bana. Ney paste, efiler mi PUAHAHSHSHBSBD

Kanka sen çok mu komiksin paste falan diyorsun yaptığın işlerin birinde bile IQ seviyenin 2 den yüksek olduğunu kanıtlayamadın bana. Ney paste, efiler mi PUAHAHSHSHBSBD
Bir daha haddin olmayan insanlara bulaşmayacağına söz verip, özür dilersen bir daha paylaşmam abicim. Ben sana daha ne fırsat sunayım?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
7 Kasım (Bu konuşmadan sonra efileri kendisine verdim)

image.png

12 Aralık

image.png

Paster ergenlere bu kadar prim fazla bile :D

Bir daha haddin olmayan insanlara bulaşmayacağına söz verip, özür dilersen bir daha paylaşmam abicim. Ben sana daha ne fırsat sunayım?
Sen kimsin kaybol bro.

7 Kasım (Bu konuşmadan sonra efileri kendisine verdim)

image.png

12 Aralık

image.png

Paster ergenlere bu kadar prim fazla bile :D
Chatte kimse seni umursamıyor be kay, hala primdesin. Abi lutfen key ac abi fskecrsck yapalim abi bende gideyim color key satin alayim crackedbykay yapam aynen ayneeen PUHAHAHAHSHSBD

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt