TibetUlubey
Diamond Üye
Evet arkadaşlar görüyorsunuz lütfen paste yapmadan önce 2 kere düşünün, örnekte de göründüğü gibi Crâck yiyince akıl sağlığınızı kaybedebiliyorsunuz.
Kanka sen çok mu komiksin paste falan diyorsun yaptığın işlerin birinde bile IQ seviyenin 2 den yüksek olduğunu kanıtlayamadın bana. Ney paste, efiler mi PUAHAHSHSHBSBDEvet arkadaşlar görüyorsunuz lütfen paste yapmadan önce 2 kere düşünün, örnekte de göründüğü gibi Crâck yiyince akıl sağlığınızı kaybedebiliyorsunuz.
Bir daha haddin olmayan insanlara bulaşmayacağına söz verip, özür dilersen bir daha paylaşmam abicim. Ben sana daha ne fırsat sunayım?Kanka sen çok mu komiksin paste falan diyorsun yaptığın işlerin birinde bile IQ seviyenin 2 den yüksek olduğunu kanıtlayamadın bana. Ney paste, efiler mi PUAHAHSHSHBSBD
bu adam ağır meth bagımlısıKanka sen çok mu komiksin paste falan diyorsun yaptığın işlerin birinde bile IQ seviyenin 2 den yüksek olduğunu kanıtlayamadın bana. Ney paste, efiler mi PUAHAHSHSHBSBD
yalvaririm7 Kasım (Bu konuşmadan sonra efileri kendisine verdim)
12 Aralık
Paster ergenlere bu kadar prim fazla bile
yalvaririm7 Kasım (Bu konuşmadan sonra efileri kendisine verdim)
12 Aralık
Sen kimsin kaybol bro.Bir daha haddin olmayan insanlara bulaşmayacağına söz verip, özür dilersen bir daha paylaşmam abicim. Ben sana daha ne fırsat sunayım?
Chatte kimse seni umursamıyor be kay, hala primdesin. Abi lutfen key ac abi fskecrsck yapalim abi bende gideyim color key satin alayim crackedbykay yapam aynen ayneeen PUHAHAHAHSHSBD7 Kasım (Bu konuşmadan sonra efileri kendisine verdim)
12 Aralık