Valorant OrionWare Spoofer Crâcked | Vanguard, EAC, BattlEye | TibetUlubey Presents

Bas gaza aşkım, bas gaza
Kim tutar seni? Bas gaza
Yollar senin hiç durma
Ah, hadi uçur beni burdan

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Sen kimsin kaybol bro.

Chatte kimse seni umursamıyor be kay, hala primdesin. Abi lutfen key ac abi fskecrsck yapalim abi bende gideyim color key satin alayim crackedbykay yapam aynen ayneeen PUHAHAHAHSHSBD
image.png

Ne fake crackinden bahsediyorsun minik ergen? Sen kimsin de senden prim kasıcam la 2 günlük çocuğun tekisin yalvara yalvara benden aldığın efileri pasteliyorsun

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
image.png

Ne fake crackinden bahsediyorsun minik ergen? Sen kimsin de senden prim kasıcam la 2 günlük çocuğun tekisin yalvara yalvara benden aldığın efileri pasteliyorsun
Kanka kim kırdı gösterecek misin, ergen diyorsun göbeğinden yürüyemiyorsun vallaha Jahrein'in kayıp ikizisin. Adam efileri buldu günümüzde Efi diskine ulaşıp Efileri bulmaktan basit ne var öyle yapmayıp amele gibi debuggerden aradıysa bile gram umrumda değil, sonuçta sadece efileri buldu.

Kanka kim kırdı gösterecek misin, ergen diyorsun göbeğinden yürüyemiyorsun vallaha Jahrein'in kayıp ikizisin. Adam efileri buldu günümüzde Efi diskine ulaşıp Efileri bulmaktan basit ne var öyle yapmayıp amele gibi debuggerden aradıysa bile gram umrumda değil, sonuçta sadece efileri buldu.
Adam kırmış ya az videoyu izleseydin bari be evladım, obez olsaydım emin ol senin gibi bütün gün bilgisayarda oturup pizza yiyerek abimden yalvara yalvara aldığım efileri pastelerdim. Hadi gece üçe kadar uğraş yine loader yap yine kıralım :D

UC + ChatGPT yakışmadı.
Ne ChatGPT kullanıldı ne de UnknownCheats'den dosya alındı. Epvpers ve CheatGlobal dışında forum kullanmıyorum zaten, diğer forumlar çok karışık Epvpers de dahil, tek kullanma sebebim ticaret. Yazık işte cahil evladı tibet zırvalıyor.
Adam kırmış ya az videoyu izleseydin bari be evladım, obez olsaydım emin ol senin gibi bütün gün bilgisayarda oturup pizza yiyerek abimden yalvara yalvara aldığım efileri pastelerdim. Hadi gece üçe kadar uğraş yine loader yap yine kıralım :D
Bilgisayar başında Patos cipsini yemekten başka bir şey yapmıyorsun hala kıralım diyorsun. Keşke az yorumları okusaydın be evladım, adamın tüm logları her girişte geliyor, sigma patch ouahahshshbdd. Bir obez napar iyi biliyorsun, yazık abi adam şizofren kendini bodybuilder sanıyor obezin teki kamera sağ olsun luahahahshbdd.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt