Sen kimsin kaybol bro.
Chatte kimse seni umursamıyor be kay, hala primdesin. Abi lutfen key ac abi fskecrsck yapalim abi bende gideyim color key satin alayim crackedbykay yapam aynen ayneeen PUHAHAHAHSHSBD
Kanka kim kırdı gösterecek misin, ergen diyorsun göbeğinden yürüyemiyorsun vallaha Jahrein'in kayıp ikizisin. Adam efileri buldu günümüzde Efi diskine ulaşıp Efileri bulmaktan basit ne var öyle yapmayıp amele gibi debuggerden aradıysa bile gram umrumda değil, sonuçta sadece efileri buldu.
Ne fake crackinden bahsediyorsun minik ergen? Sen kimsin de senden prim kasıcam la 2 günlük çocuğun tekisin yalvara yalvara benden aldığın efileri pasteliyorsun
Adam kırmış ya az videoyu izleseydin bari be evladım, obez olsaydım emin ol senin gibi bütün gün bilgisayarda oturup pizza yiyerek abimden yalvara yalvara aldığım efileri pastelerdim. Hadi gece üçe kadar uğraş yine loader yap yine kıralımKanka kim kırdı gösterecek misin, ergen diyorsun göbeğinden yürüyemiyorsun vallaha Jahrein'in kayıp ikizisin. Adam efileri buldu günümüzde Efi diskine ulaşıp Efileri bulmaktan basit ne var öyle yapmayıp amele gibi debuggerden aradıysa bile gram umrumda değil, sonuçta sadece efileri buldu.
Ne ChatGPT kullanıldı ne de UnknownCheats'den dosya alındı. Epvpers ve CheatGlobal dışında forum kullanmıyorum zaten, diğer forumlar çok karışık Epvpers de dahil, tek kullanma sebebim ticaret. Yazık işte cahil evladı tibet zırvalıyor.UC + ChatGPT yakışmadı.
Bilgisayar başında Patos cipsini yemekten başka bir şey yapmıyorsun hala kıralım diyorsun. Keşke az yorumları okusaydın be evladım, adamın tüm logları her girişte geliyor, sigma patch ouahahshshbdd. Bir obez napar iyi biliyorsun, yazık abi adam şizofren kendini bodybuilder sanıyor obezin teki kamera sağ olsun luahahahshbdd.Adam kırmış ya az videoyu izleseydin bari be evladım, obez olsaydım emin ol senin gibi bütün gün bilgisayarda oturup pizza yiyerek abimden yalvara yalvara aldığım efileri pastelerdim. Hadi gece üçe kadar uğraş yine loader yap yine kıralım
PatladımUC + ChatGPT yakışmadı.
Neye kaçak kullandığın Ghosty paneline 2.000 fake üyeye 150 sahte voucha ve ayda 10.000 ödediğin cahil developerlerine miPatladım