satıcı görüşlerim:
bugün saat 10 gibi aldım ve kullanmaya başladım. başta biraz rahatsız ediciydi çünkü geç cevap vermeler mevcuttu. meğerse arkadaş hwid için key oluşturuyormuş. biraz onu bekledik sonra aldık. bu sırada benim işletim sistemimde çalışmadı. 1809 ltsc. güzelce çalışmayacağını izah etti. hızlıca format attım. tabi format atınca da oluşturduğu hwid key iptal oldu. hemen yaklaşık 5 6 dakika içinde yeni hwid key oluşturup teslim etti. çok yardımsever olduğu belli sanırım bana biraz yoğunluğu denk geldi. neyse satıcıdan genel anlamda memnun kaldım. alacak olan arkadaşlar için güvenilir birisi diyebilirim.
uygulama hakkında görüşlerim:
yanında aimbot kullanacaksanız sadece kutu seçmeniz lazım yoksa aimbotunuz çalışmaz. esp tam olarak kendisinden istediği şeyi veriyor. düşman can yakınlık görünürlük radar radarın boyutunu ve yerini değiştirebilme gibi pek çok özelliği mevcut. uygulama arayüzü de güzel. genel olarak 9/10 1 puanı maalesef arada bi düşmanın konumunu güncellerken gecikmeler yaşatabiliyor. ama taş çatlasın 1 maçta 2 3 kere yaptı.