TekYALNIZLIK
Diamond Üye
bende komple kapandı bende neden kapandıgını bilmiyorum hatta alp kardeşle bu yüzden baya konuştuk ama genellikle esp iyi ben bunu dezavantaj olarak görüyorum ve işletim sistemide windows 10 pro 22h2 hilenin neden böyle oldugunu bende bilmiyorum mesela 1 mac atıyorum 2 maca giriyorum aha diyorum tam kapanmadı derken 1-2 raund oynuyorum kendi kendine bu çalışma durduruldu diyip kapanıyorgüzel yorumun için hileyi satan alp kareşim adına ben de teşekkür etmek isterim.
ama yazdıklarn arasında yanlış olduğu ve insanların yanlış bilgilenmemesi adına düzeltmek isterim.
DOĞRU. Hile İyi demişsin. %100 katılıyorum.
KISMEN DOĞRU Esp 1 maçta 2-3 kere gitti bende de. ama komple kapanmadı. düşmanı göstermeyi bırakıyorum taş çatlasın 10 saniye sonra geri geliyor. en az 15 20 round süren bir maçta 10 saniye gitmesi çok da büyütülecek bir şey değil. genel anlamda performansı iyi.
YANLIŞ. Her 2 maçta bir oyundan çıkıp tekrar girmek gerekiyor demişsin. Benim hile kendini hiç bir şekilde kapatmıyor. bir defa açıp oyunu çalıştırınca 4-5 saat oyundan çıkmıyorum hala gümbür gümbür çalışıyor. Bu kısımda işletim sisteminde windows sürümünde bir uyumsuzluk olabilir.
Diğer yazdıklarına katılıyorum. alp cidden işini düzgün yapan bir satıcı.