🔥VALORANT ONLY ESP🔥 🎉BÜYÜK İNDİRİM🎉✅UNDETECTED✅🔰ALPCHEATS.COM🔰

hocam dc bilet 93 bakarmısınız
discord patladı kanka XD
image.png

!! DETECTED !!

ESP Hakkındaki görüşlerim.

3+3 Toplamda 6 gün kullandım. 120 + 120 = 240 TL
Toplam 6 Günün özeti.
3.ncü günün sonunda hile detected oldu. Legit oynamadığım için reportlardan dolayıdır diye düşünüp full spoofer ile 3 gün daha uzattım. 4ncü günün başında bir hesap banlattık ve satıcı ile iletişime geçip yeni key istedim. keyimi aldım ve 4ncü günün sonunda yine hesap banlandı. (1 günde banlandı yeni keyde) satıcı ile iletişime geçip ban yediğimi beyan ettim bana 21h1 kurmamı 22h2 lerde ban yiyenlerin çok olduğunu söyledi.
Hilenin detected olduğunu sorunun bundan kaynaklandığını söylediğimde hayır 2h22 de tüm hilelerde bunu yapıyor hile detected değil cevabını aldım..Bu arada yaklaşık 7 saat sonunda key tarafıma verildi. sebebi olarak developerin evde olmadığı, eve geçmesini beklediğini söyledi.
kalan 1 gün (5nci gün) hileyi kullanmadım. 6ncı günün sonunda 21h1 windows 10 sürümüne formatlayıp temiz bir spoofer attım. spoofer sonunda hile 1nci maçta 21h1 sürümünde hesabı banlattı.

toplam 3 hesap banlattık. Şu anda bu esp 1 maç sonunda banlatıyor. tuhaf olan maçın ikinci yarısında ise maçı bitirmeden maçın bitmesini bekliyor. maç sonunda hwid val 5 atıyor. tekrar spoofer ile uğraşmanız gerekiyor.

6 Günde toplam 4 spoofer 2 İşletim sistemi (2 format) 3 hesap banlattık.

ESP DETECTED....

Satıcı Hakkındaki görüşlerim.

Sevecen iyi niyetli hızlı yardımcı olan bir arkadaş. hile de kendisine ait değil zaten bir aracılık hizmeti sağlıyor. Ruslardan alıp satıyor. bu hileyi tekrar almaması gerekir. ya da anında developer ile iletişime geçip hileye güncelleme getirmeleri gerekir. Zira 3 gündür bir hilenin detected olması ve hala güncelleme almadan loaderde undetected ibaresi yazması çok şaşırtıcı.
iyi demiş

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Satıcının isteği üzerine kapatılmıştır.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt