ValoROX
Gold Üye
ahahahaha bizede bekleriz o zaman : )evet hepsini kullanıp düşüncelerimi paylaşıyorum para bok sorun yok.
ahahahaha bizede bekleriz o zaman : )evet hepsini kullanıp düşüncelerimi paylaşıyorum para bok sorun yok.
amatör işlerle ilgilenmiyorum hocam. sizin spooferin yaptıklarını ben manuel yapıyorum zatenahahahaha bizede bekleriz o zaman : )
Kusura bakma ama aynı spooferı bende kullanıyorum ve satıyorum. HDD seriallerini nasıl değişiyorsun manuel olarak anlatsana bi bana Raidden bahsetmiyorum çünkü raid gerektirmiyor bu spoofer.amatör işlerle ilgilenmiyorum hocam. sizin spooferin yaptıklarını ben manuel yapıyorum zaten
Dostum konulu film çekmiyoruz kolpayı bırak ve satın alacağın yeni bir ürün ara : )amatör işlerle ilgilenmiyorum hocam. sizin spooferin yaptıklarını ben manuel yapıyorum zaten
Dostum konulu film çekmiyoruz kolpayı bırak ve satın alacağın yeni bir ürün ara : )
valorox mu satıyorsun ?_Kusura bakma ama aynı spooferı bende kullanıyorum ve satıyorum. HDD seriallerini nasıl değişiyorsun manuel olarak anlatsana bi bana Raidden bahsetmiyorum çünkü raid gerektirmiyor bu spoofer.
Chair spoofer ikimizde resellerızvalorox mu satıyorsun ?_
puffbar 6000lik kaça ustamTüm DT yazılımları kullanmışsın sende dolandırıcılarda var aralarında moonware falan filen
ahahahahaha kraallll.moonware kullanmadı ve dolandırıcılarda var aralarında evet
(ninjaware konusuna atılan bir mesaj)
sen puff satmaya devam etsene ucube
hocam dc bilet 93 bakarmısınızChair spoofer ikimizde resellerız