🔥VALORANT ONLY ESP🔥 🎉BÜYÜK İNDİRİM🎉✅UNDETECTED✅🔰ALPCHEATS.COM🔰

OXOKWXKOWMWXKOMKWOWXKMWODOMDM GULUNC BI DURUM LEGIT OYNA BAN YEMEZSIN DEMEK ALLAH ALAH YA OYLE MIYMIS. KARDESM SENDEN ONCE 3 AY HILE KULLANDIM SENDEN ALDIGIMIN ERTESI GUNU BAN YEMEM BENIM LEGIT OYNAYIP OYNAMAMLA ALAKALI BI DURUM OLDUGUNU SANMIYORUM HİLEN DETECT. HAKSIZ TARAFA FALAN DUSTUGUM YOK. OLAN BU. GERÇEKLERI BENIM USLUBUMA BAGLAYARAK KAPATAMAZSIN USLUBUMDA BIR SORUN GOREMIYORUM AYRICA. HİİLEENNN DETECTTTTT (SENİN OLMAYAN RESELLERİ OLDUGUN AQUİLACHEATS) okey guzel kardesım ?
Şikayet konusu oluşturun ve adminler gereken neyse yapsın polemiğe girmeye gerek yok.

Legit oyna ban yemezsin kardeşim legit oynamamışsın demekki ban yemişsin :kappasmiley:

Gerçekten kendi milletimden soğuyorum her gün geçtikçe böyle olaylarla karşılaştıkça evet haklısın hiç bir reseller veya bir satıcı ban yediğini söylemez bu konuda seni haklı buluyorum ama biraz konuşma tarzına dikkat etmelisin yoksa sen haksız tarafa düşeceksin.
- Bu yuzden Turkiyeye satmiyoduk bi suru zmn xD

OXOKWXKOWMWXKOMKWOWXKMWODOMDM GULUNC BI DURUM LEGIT OYNA BAN YEMEZSIN DEMEK ALLAH ALAH YA OYLE MIYMIS. KARDESM SENDEN ONCE 3 AY HILE KULLANDIM SENDEN ALDIGIMIN ERTESI GUNU BAN YEMEM BENIM LEGIT OYNAYIP OYNAMAMLA ALAKALI BI DURUM OLDUGUNU SANMIYORUM HİLEN DETECT. HAKSIZ TARAFA FALAN DUSTUGUM YOK. OLAN BU. GERÇEKLERI BENIM USLUBUMA BAGLAYARAK KAPATAMAZSIN USLUBUMDA BIR SORUN GOREMIYORUM AYRICA. HİİLEENNN DETECTTTTT (SENİN OLMAYAN RESELLERİ OLDUGUN AQUİLACHEATS) okey guzel kardesım ?
Sadece arada kuralari oku:

Gizli hic bisey yok, her sey sitede.
Bide sen galiba bizim siteden aldin, Alper ne alaka? 15 yasli cocuk gibi gozukuyo

- Bu yuzden Turkiyeye satmiyoduk bi suru zmn xD

Sadece arada kuralari oku:

Gizli hic bisey yok, her sey sitede.
Bide sen galiba bizim siteden aldin, Alper ne alaka? 15 yasli cocuk gibi gozukuyo
Bu arkadastan aldim ayrıca siteden degil. Kural yazmis bide aciz varlık detect hile satip milletin parasina konup oraya kural yazman hicbir sey ifade etmiyor. Ekliyim helal etmiyorum yine de sen bilirsin buraya feedback yapinca mi cevap vermek aklina geldi engellemeden başta sorunumu çözmeye neden ugrasmadin calismadigini soyledim bana emoji attin buraya düşünce mi aklina geldi cevap vermek aynen kardesim trajikomik cidden almayin bidaha soyluyorum aquila cheats almayin

Bu arkadastan aldim ayrıca siteden degil. Kural yazmis bide aciz varlık detect hile satip milletin parasina konup oraya kural yazman hicbir sey ifade etmiyor. Ekliyim helal etmiyorum yine de sen bilirsin buraya feedback yapinca mi cevap vermek aklina geldi engellemeden başta sorunumu çözmeye neden ugrasmadin calismadigini soyledim bana emoji attin buraya düşünce mi aklina geldi cevap vermek aynen kardesim trajikomik cidden almayin bidaha soyluyorum aquila cheats almayin
Tabikii konsumun cocugu icin yapilmis, orada yalnis konsu cocuguna yardim ediyolar.
- bunuda konsu cocuguna yazmisiz.
mem -

Istersen helal et, istersen etme - ateisterde calismiyo xDD
BB

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
İyi satışlar legit hiledir aquila.

Tabikii konsumun cocugu icin yapilmis, orada yalnis konsu cocuguna yardim ediyolar.
mem -

BB
WOSKWMKSKWKSMWMWMDKEMMD sakasiz tartistigima pisman oldum harbi avelsin DETECT HİLEN DETECCTTTT KOLAY GELSİN ATEİST KARDESİM :D görün almayin paranizi bosa vermeyin detect hile attigin sslerde benlik bi sorun yok benle alakadar olup sorunumu cozmeye calismadin engelledin hem ilgisiz alakasizsiniz hem hileniz detect tek kelimeyle rezilsiniz.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
mem -

BB
Dostum reseller fiyatları nedir?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt