GotikOyunda
Gold Üye
nice try hocam durustlugunuz icin tesekkur ederimCrackleyemedim, sağlam wall atmışlar
nice try hocam durustlugunuz icin tesekkur ederimCrackleyemedim, sağlam wall atmışlar
Aşırı avam ve bunaltıcı herifsin. Sosyal hayatında gelişmeni dilerim.suan mesaj yazdigin konuyu okursan bi arkadasla denedigimi, ss attigin konunun devamini okursan bu islerde yeni olmadigimi az da olsa tecrubemin oldugunu anlayabilirdin. Hayatinda basarilar
sosyal hayatimi cok iyi biliyorda sanki ucubeye bakAşırı avam ve bunaltıcı herifsin. Sosyal hayatında gelişmeni dilerim.
@R7flex @LeftCaps @shadowsyscall
discord Crâck var vpn siz giriyon olurmukanka capcut Crâck varmı ya motion blur için laızm
forumdaki uyelerin negatifligini ve aşağılayıcını bilmesem inan boyle davranmam. 90% i birbirini vurmak icin 4 gozunu acmis, yok Crâck ogrenmek icin yalvariyosun yok niye kendininmis gibi paylasiyosun vs. yani sana soyle anlatiyim dunyanin en iyi Gitaristi acemi gitar calan birisini gorse onunla dalga gecmez, iste bu yuzden boyle dallamalara bu sekil tavir takiniyorum varsa bi tavsiyen anlat onu uygulayayimtam ergensin bu tavırlar ne oğlum
penauth isimli arkadaşı fazla takma davuk isminden ne çıkarabilirsinkikendiminmis gibi ustleniyorum aynen mavi yaziyi oku bakiyim bi cok mu zekisin sen abicim bravo sana
koyma zorunlulugum var cunku her dw koydugunda vt de koymak zorundasin forumda 1170 mesajin var hala ogrenemedin mi la
sagol kanka eksik olma
15 yaşında olup bunları demen daha komikYaşına ve aklına veriyorum.
Hadi bekliyorum twixcim.penauth isimli arkadaşı fazla takma davuk isminden ne çıkarabilirsinki
15 yaşında olup bunları demen daha komik
davuk 35 yaşında biraderpenauth isimli arkadaşı fazla takma davuk isminden ne çıkarabilirsinki
15 yaşında olup bunları demen daha komik
leftcaps bunu gor banla artıkk