Herkese selam, Elimde 06.01.2025 guncel calisan bir VALORANT loaderi var ve biz 2 arkadas Crâck deneyip crackleyemedik ve size Crâck me olarak sunuyoruz.

Ve Bunu kimsenin Kiramayacagindan o kadar eminim ki eger birisi kirabilirse forumdan quit atiyorum, Kirabilirseniz Modlar hesabimi banlamasina izin veriyorum.
Ocak'in 14une kadar sureniz var kirmak icin, 14 Ocak sonrasinda kirilirsa quit sozumu yerine getirmem.

DOWNLOAD =
PASSWORD = cheatglobal

VIRUSTOTAL =

@R7flex @LeftCaps @LOLSHAN Keyauth Hunterlarina basarilar :)
kanka kendini bise mi saniyon :D sen istesende kıramazsın zaten daha geçen gün bana Crâck öğretin diye yalvariyodun la

Böyle aptalca tavırlarına devam edersen birisi cracklese bile exeyi göndermeyecektir ve gidip parayla satın alman gerekecek
exe beklentim yok biri kirabilsin yeter bana, ayrica tavirlarimin sebebi ise ne yaparsak yapalim negatiflik kovalayan forum kullanicilarinda. Surda reverserleri zaaflarindan hafifce kışkırtıp kendilerini test etmesini bekliyorum ama konunun altina yazilan cevaplari sende goruyorsun.

kendiminmis gibi ustleniyorum aynen mavi yaziyi oku bakiyim bi cok mu zekisin sen abicim bravo sana

koyma zorunlulugum var cunku her dw koydugunda vt de koymak zorundasin forumda 1170 mesajin var hala ogrenemedin mi la

sagol kanka eksik olma
Ucube dostum eğer ben vtden Telegram.exe adlı şüpheli bir şey bulduysam ve sen vtden buldun diye s1k s1k konuşursan böyle bir şey yazarım bana ders vermeye çalışıyorsun birde...

kanka kendini bise mi saniyon :D sen istesende kıramazsın zaten daha geçen gün bana Crâck öğretin diye yalvariyodun la
image.png

Ucube dostum eğer ben vtden Telegram.exe adlı şüpheli bir şey bulduysam ve sen vtden buldun diye s1k s1k konuşursan böyle bir şey yazarım bana ders vermeye çalışıyorsun birde...
ucube dostum loaderin eski ismi ne kadar supheli olabilir ki

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt