GotikOyunda
Gold Üye
sebepsiz niye banlasinleftcaps bunu gor banla artıkk
sebepsiz niye banlasinleftcaps bunu gor banla artıkk
Bunu kırarsanız forumdan quit atacağım ve modların beni banlamasına izin veriyorum diyosun kanka senin buradan banlanman inan kimsenin umrunda değil yani bu nasıl bi challenge bu 1.si 2. olarak direkt yazma şeklin takındığın tavır çok utanç verici kendim okurken utandım kimseye bir şey kanıtlamana gerek yok. İnsanların %90'ı birbirini vurmak için gözünü 4 açmış diyosun çoğu kişi bu forumda rekabet içinde zaten bir çok kişi hile satıyor bir şeylerin ticaretini döndürüyorlar rakip oldukları için çirkefleşebilirler normal bir şey. Birisi seni aşağılamaya çalışıyorsa alttan alıcaksın çünkü burası bi hile paylaşım forumu genel olarak kendin de bilmediğini söylemişsin geçen gün bunun üzerine bilmediğin bi konu hakkında bilir kişilerle tartışmaya çalışırsan altta kalırsın doğal yani ya git başka bi forumda takıl ya da bildiğin konular üzerinden insanlarla kapışmaya çalış.forumdaki uyelerin negatifligini ve aşağılayıcını bilmesem inan boyle davranmam. 90% i birbirini vurmak icin 4 gozunu acmis, yok Crâck ogrenmek icin yalvariyosun yok niye kendininmis gibi paylasiyosun vs. yani sana soyle anlatiyim dunyanin en iyi Gitaristi acemi gitar calan birisini gorse onunla dalga gecmez, iste bu yuzden boyle dallamalara bu sekil tavir takiniyorum varsa bi tavsiyen anlat onu uygulayayim
tavsiyen icin sagol, challengeyi loadera guvendigimden koydum ki zaten su paylasimdan 1 saat sonra yeni loadera gecis yapmis ama onuda paylasicak degilim. Tabikide forumdan quit atip atmamam insanlarin umrunda olmayabilir ancak ben bunu o sebepten ziyade reverserlar bir eglence bulup Crâck denesin diye yazdim (bu demek degil ki o challengeyi yalandan koydum, challenge hala 14 ocak a kadar devam ediyor).Bunu kırarsanız forumdan quit atacağım ve modların beni banlamasına izin veriyorum diyosun kanka senin buradan banlanman inan kimsenin umrunda değil yani bu nasıl bi challenge bu 1.si 2. olarak direkt yazma şeklin takındığın tavır çok utanç verici kendim okurken utandım kimseye bir şey kanıtlamana gerek yok. İnsanların %90'ı birbirini vurmak için gözünü 4 açmış diyosun çoğu kişi bu forumda rekabet içinde zaten bir çok kişi hile satıyor bir şeylerin ticaretini döndürüyorlar rakip oldukları için çirkefleşebilirler normal bir şey. Birisi seni aşağılamaya çalışıyorsa alttan alıcaksın çünkü burası bi hile paylaşım forumu genel olarak kendin de bilmediğini söylemişsin geçen gün bunun üzerine bilmediğin bi konu hakkında bilir kişilerle tartışmaya çalışırsan altta kalırsın doğal yani ya git başka bi forumda takıl ya da bildiğin konular üzerinden insanlarla kapışmaya çalış.
yalvardigim falan yok biri cracklerse forumdan quit aticam neden yalvarayim? Biraz akil mantik yurut bro 1-2 hile saticam diye beynin curumusAllah kurtarsın bilader sanki kendin yapmıs gibi kaç gündür crackleyin diye yalvarıyorsun ne garip adamsın sen ya
DQWLŞDQWŞDWQŞQDŞQWDŞWQDWQŞDWQDÇWQDÇWQD TAMAMyalvardigim falan yok biri cracklerse forumdan quit aticam neden yalvarayim? Biraz akil mantik yurut bro 1-2 hile saticam diye beynin curumus
kanka 14 ocakta hileye update gelicek olabilir gelmeden Crâck atında kullanayım diyor sanırsamkonuyu okurken 50 defa utandım öncelikle forumdan banlanman kimsenin umrunda olmaz ve bir de 14 ocağa kadar süreniz var yazmışsın gülmekten öldüm puhahahahah
DQWLŞDQWŞDWQŞQDŞQWDŞWQDWQŞDWQDÇWQDÇWQD TAMAM
baska yerde yorum kas hadikonuyu okurken 50 defa utandım öncelikle forumdan banlanman kimsenin umrunda olmaz ve bir de 14 ocağa kadar süreniz var yazmışsın gülmekten öldüm puhahahahah