sen bilirsin,ben sana şunu söyliyim kendi tercihin tabi bu seni ve insanlar ile ilgili ilişkilerini kötü etkilersorun yok reisim ergen olarak tanınabilirim bi sakınca görmüyorum
sen bilirsin,ben sana şunu söyliyim kendi tercihin tabi bu seni ve insanlar ile ilgili ilişkilerini kötü etkilersorun yok reisim ergen olarak tanınabilirim bi sakınca görmüyorum
teşekkürler önerin için kankam herif benim olmayan bi dc yi attı ona yazdım ordan gelişti herşey sorun yoksen bilirsin,ben sana şunu söyliyim kendi tercihin tabi bu seni ve insanlar ile ilgili ilişkilerini kötü etkiler
Bu beyin varken büyüsende ergen gibi davranırsın sen gerçekten bi farkın yok boş yapıyorsunsorun yok reisim ergen olarak tanınabilirim bi sakınca görmüyorum
Hâlâ yazıyorsun dostum lütfenBu beyin varken büyüsende ergen gibi davranırsın sen gerçekten bi farkın yok boş yapıyorsun
Bu tarz hileler cracklenmez gibi bir şey kanka, Türk hileler daha kolay crackleniyor piyasada.Oncelikle En iyi Crâck yapan arkadaslara sesleniyorum Crâck yapiyorsaniz boyle bisey crackleyin arkadas bir aylik satin aldi ban yemedi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
immo ya kadar ciktdi ban falan yok only esp aciyodu ara sirada aimbot kullaniyor
@mahircayan @LOLSHAN Gelirmi reis size inaniyorum
Sus o zamanHâlâ yazıyorsun dostum lütfen
Almanya'da saat kaç kankaSus o zaman
Güzel konu ama buda diğer pub / Crâck valorant hileleri gibi 2-3 güne dt düşerOncelikle En iyi Crâck yapan arkadaslara sesleniyorum Crâck yapiyorsaniz boyle bisey crackleyin arkadas bir aylik satin aldi ban yemedi
immo ya kadar ciktdi ban falan yok only esp aciyodu ara sirada aimbot kullaniyor
@mahircayan @LOLSHAN Gelirmi reis size inaniyorum
22.42 kanka nolduAlmanya'da saat kaç kanka
Hangi köyünde22.42 kanka noldu