- İletişim
Uyku saatin gelince söyle bi oh çekelimciddi söylüyorum bunu üzdün beni dostum forumda sevdiğim sayılı kişilerdendin
Uyku saatin gelince söyle bi oh çekelimciddi söylüyorum bunu üzdün beni dostum forumda sevdiğim sayılı kişilerdendin
aramızdaki muhabbete bulaşmaya devam edicek misin dostum benim sanane oluyor onu anlamadım?Uyku saatin gelince söyle bi oh çekelim
Edicem dostum açıklamamı yaptım okumadıysan 1-2 sayfa öncearamızdaki muhabbete bulaşmaya devam edicek misin dostum benim sanane oluyor onu anlamadım?
sevip sevmediğin adamın umrunda değil kankaEdicem dostum açıklamamı yaptım okumadıysan 1-2 sayfa önce
Onun umrunda olsun demedim zatten milleti rahatsız ediyorsun belli ve susmuyorsunsevip sevmediğin adamın umrunda değil kanka
başından beri bi kere alıntılamadım seni ne zaman susucaksınOnun umrunda olsun demedim zatten milleti rahatsız ediyorsun belli ve susmuyorsun
bu kafada olduğun sürece ergen olarak tanınmaya devam ediceksin davranışlarının bi ergenden farkı yok.ciddi söylüyorum bunu üzdün beni dostum forumda sevdiğim sayılı kişilerdendin yksde başarılar
sorun yok reisim ergen olarak tanınabilirim bi sakınca görmüyorumbu kafada olduğun sürece ergen olarak tanınmaya devam ediceksin davranışlarının bi ergenden farkı yok.
Zaten öylesin ergenliğe giremeyecek kadar küçük yaştasın hattasorun yok reisim ergen olarak tanınabilirim bi sakınca görmüyorum