- İletişim
Adamı sevdiğimdem girdim kankam noldu yemediyse boş yapmayemedi kankam sana alıntılamaya dominic ile tartışıyoruz niye araya girip girip duruyorsun
Adamı sevdiğimdem girdim kankam noldu yemediyse boş yapmayemedi kankam sana alıntılamaya dominic ile tartışıyoruz niye araya girip girip duruyorsun
yüzü,sırtı,vücüdu sivilceli ağır ergen teşhisi koydum sanaera7nin şarkısı bende var 2000 tl atarsan atarım sana discorddan
Velet zaten 12 yaşında çocuk@Ezel34 neden velet gibi bulaşıon millete boş boş
bende seni çok seviyorum adamsın sen adammmmAdamı sevdiğimdem girdim kankam noldu yemediyse boş yapma
sırtım sivilceli değil yksyi gireli çok oldu kanka dershaneye gitmeni önermiyorum bu aradayüzü,sırtı,vücüdu sivilceli ağır ergen teşhisi koydum sana
12 yaşında 7. Sınıf ebob ekokmu ısısowospspdbende seni çok seviyorum adamsın sen adammmm
sırtım sivilceli değil yksyi gireli çok oldu kanka dershaneye gitmeni önermiyorum bu arada
Belli bi tıkVelet zaten 12 yaşında çocuk
Tıpatıppyüzü,sırtı,vücüdu sivilceli ağır ergen teşhisi koydum sana
ben seni seviyorum almancı kardeşim neden bana laf atıyorsun?12 yaşında 7. Sınıf ebob ekokmu ısısowospspd
Belli bi tık
vallahi kendimi kesecem simdi ağır ergensin dünyadaki en ergen insan bile olabilirsin 10 yasindaki cocuk bile daha olgundurbende seni çok seviyorum adamsın sen adammmm
sırtım sivilceli değil yksyi gireli çok oldu kanka dershaneye gitmeni önermiyorum bu arada
Yok sevme + kardeş değil abiben seni seviyorum almancı kardeşim neden bana laf atıyorsun?
ciddi söylüyorum bunu üzdün beni dostum forumda sevdiğim sayılı kişilerdendin yksde başarılarvallahi kendimi kesecem simdi ağır ergensin dünyadaki en ergen insan bile olabilirsin 10 yasindaki cocuk bile daha olgundur