Keşke sadece amidewinle kaldırılsaydı be abi.. Ayrıca one-time'ı 30-40$ olan spooferların farklı bir şey yaptığını düşünmüyorum, iyi forumlar.Katılıyorum bu konu açılmasaydı belki de onlarca kişi auto amidewine yüzlerce lira para verecekti.
Keşke sadece amidewinle kaldırılsaydı be abi.. Ayrıca one-time'ı 30-40$ olan spooferların farklı bir şey yaptığını düşünmüyorum, iyi forumlar.Katılıyorum bu konu açılmasaydı belki de onlarca kişi auto amidewine yüzlerce lira para verecekti.
eline sağlık demek yerine şekilden şekile giriyorsun bi g*tünü s'ktirmediğin kaldıKeşke sadece amidewinle kaldırılsaydı be abi.. Ayrıca one-time'ı 30-40$ olan spooferların farklı bir şey yaptığını düşünmüyorum, iyi forumlar.
1 saate kontrol edicem dönüş sağlarımAsus woof seçeneğini tickleyince hata veriyor. Crâcked\wdadwadwa.zip bulunamadı diyor.
SSL hatası kalktı değilmiSpoofer söylediği değerleri değiştiriyor ama val5 gibi hataları çözeceğini sanmyıorum çünkü sadece volume id ile disk değiştiriyor gibi görünüyor yarın tekrar yorum yaparım şu an valorant gireibliyorum
evet kalktı crackte sorun yokSLL hatası kalktı değilmi
adamlar spooferımızı crackledi diye ellerinize sağlık taşşaklarınızı yerim mi dicem aq mal mısıneline sağlık demek yerine şekilden şekile giriyorsun bi g*tünü s'ktirmediğin kaldı
Anakartın neydi dostum?Spoofer söylediği değerleri değiştiriyor ama val5 gibi hataları çözeceğini sanmyıorum çünkü sadece volume id ile disk değiştiriyor gibi görünüyor yarın tekrar yorum yaparım şu an valorant gireibliyorum