Valorant Fxckval Spoofer Crâcked | Temp + Perm | Vanguard, EAC, BattlEye | TibetUlubey & Cwubs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılıyorum bu konu açılmasaydı belki de onlarca kişi auto amidewine yüzlerce lira para verecekti.
Keşke sadece amidewinle kaldırılsaydı be abi.. Ayrıca one-time'ı 30-40$ olan spooferların farklı bir şey yaptığını düşünmüyorum, iyi forumlar.

Keşke sadece amidewinle kaldırılsaydı be abi.. Ayrıca one-time'ı 30-40$ olan spooferların farklı bir şey yaptığını düşünmüyorum, iyi forumlar.
eline sağlık demek yerine şekilden şekile giriyorsun bi g*tünü s'ktirmediğin kaldı

Asus woof seçeneğini tickleyince hata veriyor. Crâcked\wdadwadwa.zip bulunamadı diyor.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Spoofer söylediği değerleri değiştiriyor ama val5 gibi hataları çözeceğini sanmyıorum çünkü sadece volume id ile disk değiştiriyor gibi görünüyor yarın tekrar yorum yaparım şu an valorant gireibliyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Spoofer söylediği değerleri değiştiriyor ama val5 gibi hataları çözeceğini sanmyıorum çünkü sadece volume id ile disk değiştiriyor gibi görünüyor yarın tekrar yorum yaparım şu an valorant gireibliyorum
SSL hatası kalktı değilmi

Anakartın neydi dostum?

öz abilerim dosyaları disçord mesajlarından silmeye hala akıl etmedi galiba neyse etsede çok geç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt