Valorant Fxckval Spoofer Crâcked | Temp + Perm | Vanguard, EAC, BattlEye | TibetUlubey & Cwubs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öz abilerim dosyaları disçord mesajlarından silmeye hala akıl etmedi galiba neyse etsede çok geç

Dosyalar aynı olduğu için ve aynı serialle bootladığı için herkes aynı serialle bootlamış olacak, biri ban yerse herkes patlar :D Ayrıca eğer bu sürüm son sürümden değilse anakartınız büyük ihtimalle brick yer, haberiniz olsun.

Spoofer söylediği değerleri değiştiriyor ama val5 gibi hataları çözeceğini sanmyıorum çünkü sadece volume id ile disk değiştiriyor gibi görünüyor yarın tekrar yorum yaparım şu an valorant gireibliyorum
Format + Bios + Raid ile banın kalkacağını düşünüyorum ama diğer türlü disk banının kalkacağını sanmıyorum.

Dosyalar aynı olduğu için ve aynı serialle bootladığı için herkes aynı serialle bootlamış olacak, biri ban yerse herkes patlar :D
asus için koyduğunuz efi de

FxckValFireFoxWoofer.efi /BS "PKT4EOS82J1CARS"
bu stringi değiştirmeleri yeterli olacaktır efenim.

evet raidsiz disk banı kalkacağını ben de sanmıyorum format bios yaptım spoofer da raid gerekmiyor yazıyor bakalım gerekmiyorsa kalkması gerek şu anlık banım yok.
Orjinal sürümünde raidsiz kalkıyor evet. Crackte kalkar mı bilmem.

evet raidsiz disk banı kalkacağını ben de sanmıyorum format bios yaptım spoofer da raid gerekmiyor yazıyor bakalım gerekmiyorsa kalkması gerek şu anlık banım yok.
Sıralamayı nasıl yaptın?
Spooferı çalıştırdıktan sonra mı format attın

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
öz abilerim dosyaları disçord mesajlarından silmeye hala akıl etmedi galiba neyse etsede çok geç

Hahha gözden kaçırmışız bu zipi sanırım diğerlerini biz üstümüze aldık silsede bişey değilmez

@thecppgod Asus Wolf seçeneğinde bu linkteki wawsaa.zip yolunu seç olmadı düzeltiriz bugun o seçneğide

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt