masko01
Uzman Üye
msi x370 gaming pro carbon kullanıyorumAnakartın neydi dostum?
msi x370 gaming pro carbon kullanıyorumAnakartın neydi dostum?
Dosyalar aynı olduğu için ve aynı serialle bootladığı için herkes aynı serialle bootlamış olacak, biri ban yerse herkes patlar Ayrıca eğer bu sürüm son sürümden değilse anakartınız büyük ihtimalle brick yer, haberiniz olsun.öz abilerim dosyaları disçord mesajlarından silmeye hala akıl etmedi galiba neyse etsede çok geç
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Format + Bios + Raid ile banın kalkacağını düşünüyorum ama diğer türlü disk banının kalkacağını sanmıyorum.Spoofer söylediği değerleri değiştiriyor ama val5 gibi hataları çözeceğini sanmyıorum çünkü sadece volume id ile disk değiştiriyor gibi görünüyor yarın tekrar yorum yaparım şu an valorant gireibliyorum
asus için koyduğunuz efi deDosyalar aynı olduğu için ve aynı serialle bootladığı için herkes aynı serialle bootlamış olacak, biri ban yerse herkes patlar
evet raidsiz disk banı kalkacağını ben de sanmıyorum format bios yaptım spoofer da raid gerekmiyor yazıyor bakalım gerekmiyorsa kalkması gerek şu anlık banım yok.Format + Bios + Raid ile banın kalkacağını düşünüyorum ama diğer türlü disk banının kalkacağını sanmıyorum.
.efi'de değişmediği için brick yersiniz efenim.asus için koyduğunuz efi de
FxckValFireFoxWoofer.efi /BS "PKT4EOS82J1CARS"
bu stringi değiştirmeleri yeterli olacaktır efenim.
Orjinal sürümünde raidsiz kalkıyor evet. Crackte kalkar mı bilmem.evet raidsiz disk banı kalkacağını ben de sanmıyorum format bios yaptım spoofer da raid gerekmiyor yazıyor bakalım gerekmiyorsa kalkması gerek şu anlık banım yok.
Sıralamayı nasıl yaptın?evet raidsiz disk banı kalkacağını ben de sanmıyorum format bios yaptım spoofer da raid gerekmiyor yazıyor bakalım gerekmiyorsa kalkması gerek şu anlık banım yok.
crackle orijinal arasında fark yok gibi duruyorOrjinal sürümünde raidsiz kalkıyor evet. Crackte kalkar mı bilmem.
Hahha gözden kaçırmışız bu zipi sanırım diğerlerini biz üstümüze aldık silsede bişey değilmezöz abilerim dosyaları disçord mesajlarından silmeye hala akıl etmedi galiba neyse etsede çok geç
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir