Valorant Fxckval Spoofer Crâcked | Temp + Perm | Vanguard, EAC, BattlEye | TibetUlubey & Cwubs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Abi böyle bi yetenek cidden olamaz ya adamlar önlerine ne gelirse paramparça ediyor şaka gibi ya elinize sağlık @TibetUlubey @Cwubs

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@0x58B kanki üstüne themida basıp vmp basıp tarafımca unpack edilmiştir diye paylaşcam pirim kascam nasıl fikir

hata veriyor @TibetUlubey @Cwubs

SSL assertion fail, make sure you're not debugging Network. Disable internet firewall on router if possible.

If not, ask the developer of the program to use custom domains to fix this.

Waiting for 3 seconds, press a key to continue ...

3f47z6j.png
nrvu0uk.png

-
Status: Undetected
-

Korumalarını yedim

# Açıklama #

Program unpack edilmiştir, DnSpy gibi programlarla açarak açık kaynak kodlarını görebilirsiniz. Temp Woof'un çalışacağını düşünmüyorum çünkü yapımcısı UC'den 2-3 tane dosya bulup eklemiş, sadece indirtip çalıştırtıyor.

Kızım Anti-Crâck yaptım diyorum niye inanmıyorsun
1uriaxg.jpg

# Satış Konusu #
https://cheatglobal.com/konu/fxckval-hwid-spoofer-asus-msi-gigabyte-asrock.39355/ @AECHIS

# Desteklenen Oyunlar #
- Fortnite
- Valorant
- Super People
- COD MW/WZ
- Rust (For some)

# Desteklenen Pencere / Sürümler #
Windows 10 Bütün Sürümler

# Gereksinimler #
Windows Reinstall (Format)
Bios up/downgrade

# Hile Nasıl Çalıştırılır #
1. latest.rar masaüstüne çıkartın
2. crâcked.exe yönetici olarak çalıştırın
3. Gelen giriş ekranında "Login" butonuna basın ve gelen textbox uyarısına OK diyin
4. Gelen menüden Temp Woof veyahut Perm Woof seçeneğine tıklayarak spoof işlemini gerçekleştirin

# Loader #

# VT #

image.png

enayi spoofer, çakma woof, detected since beta gibi kelimeleri daha spooferı test etmeden bile kullanmanız açıkçası üzdü. Diğer bir konu ise büyük ihtimalle şu andan itibaren çalışmayacak, gene de test edebilir arkadaşlar. Ayrıca fiyat politikamızı sabit tutmayı planlıyorduk (ki zaten piyasanın aşırı altında) fakat bu olayların ardından fiyatlarda net bir artış olacağını söyleyebilirim. İyi günler.

hata veriyor @TibetUlubey @Cwubs

SSL assertion fail, make sure you're not debugging Network. Disable internet firewall on router if possible.

If not, ask the developer of the program to use custom domains to fix this.

Waiting for 3 seconds, press a key to continue ...
Host dosyanı temizlemeyi dene httpdebuger vb program açıksa hizmetlerde bu hatayı verir

image.png

enayi spoofer, çakma woof, detected since beta gibi kelimeleri daha spooferı test etmeden bile kullanmanız açıkçası üzdü. Diğer bir konu ise büyük ihtimalle şu andan itibaren çalışmayacak, gene de test edebilir arkadaşlar. Ayrıca fiyat politikamızı sabit tutmayı planlıyorduk (ki zaten piyasanın aşırı altında) fakat bu olayların ardından fiyatlarda net bir artış olacağını söyleyebilirim. İyi günler.
Hayır çalışır çünkü dosya bağlantılarını ve authu üstümüze aldık program sizden çıktı

Host dosyanı temizlemeyi dene httpdebuger vb program açıksa hizmetlerde bu hatayı verir
bende debugger programı yok host dosyası da etki etmedi dediği gibi fix sanırım
image.png

bende debugger programı yok host dosyası da etki etmedi dediği gibi fix sanırım
Şimdi denedim fix fln değil keyauth bağlanın engelleyen bir sorun var sanırım sizde sertifika vb bişey bağlantınıza engel oluyor

Şimdi denedim fix fln değil keyauth bağlanın engelleyen bir sorun var sanırım sizde sertifika vb bişey bağlantınıza engel oluyor
anladım şimdi format atıyorum zaten spoofer çalışıp çalışmayacağını yazacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt