Valorant EZ unban SSD without raid (Amidewin ve Bios up/down gerektirebilir!!!!!)

keşke kendinde deneyip söyleseydin kanka boşuna uğraşmazdık ilk maçtan val5 neyse :D

keşke kendinde deneyip söyleseydin kanka boşuna uğraşmazdık ilk maçtan val5 neyse :D
Knk 3 ay ban atmadı sonra hile açayım bakayım fix yemiş mi dedim hala çalışıyordu 1 hafta ban atmadı bende paylaştım yoksa 3 aydır bildiğim ve ban atmayan method paylaştıktan sonra fix oldu kendimde denedim merak etme bu kadar kolay fix olacağını düşünmedim açıkçası 2 gün bile sürmedi :(

Neyse yarın kendimde deneyip fix olup olmadığına dair son noktayı koyacağım

Knk 3 ay ban atmadı sonra hile açayım bakayım fix yemiş mi dedim hala çalışıyordu 1 hafta ban atmadı bende paylaştım yoksa 3 aydır bildiğim ve ban atmayan method paylaştıktan sonra fix oldu kendimde denedim merak etme bu kadar kolay fix olacağını düşünmedim açıkçası 2 gün bile sürmedi :(

Neyse yarın kendimde deneyip fix olup olmadığına dair son noktayı koyacağım
Bu riot ruyalarima giriyor artik. 😂😂

Çalışmıyor maalesef test bilgisayarımda sırf denemek için Van 152 hatası yedim ve methodu test ettim, kötü haber şu ki çalışmıyor. //2short

-> 1607 sürümüne downgrade edildi
-> Valorant İndirildi ve Kuruldu ( Oyuna Girmedim Sadece Kurdum )
-> Amidewin yapıldı

<- 21H2 'ye güncelledim
<- Valorant indirdim
<- Oyuna girdim ve Van152 ^^

Bro şuan random bı carda toplam 3 maç attım bir sıkıntı oluşmadı rankı açık bir çarda oynamaya geçiyorum şimdi 5 maç atıp durumu güncelleyeceğim birde ek olarak Van 152 yi kaldırıp sadece val5 yerken denedim methodu ve biraz farklı gittim ama bakalım dediğim gibi sonuçları güncelleyeceğim
Edit: VAN152 (ancak hileli bir şekilde oynuyordum bunu da belirtmeliyim başka bir forumdan alınma)

yaklaşık bu çardan önce 3 çarı daha kastım bu hesap random hesaptı d3 yücelik maçında oyun bitimi oyundan attı val4 yedim çar sahibi şifreyi değiştirmiş :d ama tabii dediğim gibi oynadığım bütün oyunları hileli bir şekilde oynadım bütün maçları delay ban kaldırır belki ama hilesiz denemek lazım ki deneyenler de van152 val5 yemiş gördüğüm kadarıyla.
Çalışmıyor maalesef test bilgisayarımda sırf denemek için Van 152 hatası yedim ve methodu test ettim, kötü haber şu ki çalışmıyor. //2short

-> 1607 sürümüne downgrade edildi
-> Valorant İndirildi ve Kuruldu ( Oyuna Girmedim Sadece Kurdum )
-> Amidewin yapıldı

<- 21H2 'ye güncelledim
<- Valorant indirdim
<- Oyuna girdim ve Van152 ^^
dostum zaten van152 yiyorsan onu bununla geçemezsin eğer delay banın varsa delay banı kaldırabilirsin ama kaldırıp kaldırmadığı tartışılır ortalama 15.11.2022 öğlen 4-5ten beri oynuyorum 9 gibi hile açıp girdim herneyse van152 yedim tekrar girmeye çalıştığımda normalde val5 vermesi gerekliydi galiba bende banı kaldırdı ancak hileden ötürü val152 yedim xd

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt