Valorant external CrâckMe (+80 Feature ve HVCI ON/OFF)

daha üst düzey bir korumalıysa loaderin bence bi yolla, ama p2c leri cracklemiyor
p2c değil merak etmesin de onu kırabileceğini sanmıyorum türkler arasında yapabilen daha çıkmadı zaten dünyada 1 tane yöntem var bunu tamamen deobfuscate edebilmek için oda kendi jvmini yazmak oda sandıgınız gibi basit değil zaten alakası var ise java ile anlar 1 kişide gördüm yani şuan o yöntemi oda satmıyor

hile şu anda hvci on çalışmamaktadır bilginiz olsun kırıp kullanmak isteyen varsa aranızda bunu bilerek kırıp kullanabilir veya paylaşabilir. pek kırabilen olacağını düşünmüyorum kötü bir koruma yok çünkü

hile şu anda hvci on çalışmamaktadır bilginiz olsun kırıp kullanmak isteyen varsa aranızda bunu bilerek kırıp kullanabilir veya paylaşabilir. pek kırabilen olacağını düşünmüyorum kötü bir koruma yok çünkü
Dediğin doğru, ortada kötü bir koruma yok. İncelemeye fırsatım oldu ve local olduğu için çalıştırılabilir bir yapıda. en azından In-game menüyü görürsem buraya atarım, ancak korumalar biraz sıkıntı çıkarabilir, ve dahası var loader tarafında, dll tarafında da ekstra önlemler eklenmiş. Vaktim yok şu sıralar fakat en kısa sürede daha detaylı bakarım

Dediğin doğru, ortada kötü bir koruma yok. İncelemeye fırsatım oldu ve local olduğu için çalıştırılabilir bir yapıda. en azından In-game menüyü görürsem buraya atarım, ancak korumalar biraz sıkıntı çıkarabilir, ve dahası var loader tarafında, dll tarafında da ekstra önlemler eklenmiş. Vaktim yok şu sıralar fakat en kısa sürede daha detaylı bakarım
teşekkür ederim detaylı incelerseniz bilgi veriniz lütfen

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt