İsim yine Medusa Ware olursa sarar, comeback attılar deriz.öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için açıkçası korumanın o kadar da iyi olduğunu düşünmüyoruz ama böyle bir yorum bizi mutlu etti eğer projeyi tutturabilirsek çok daha fazlasını yapmayı umuyoruz
merak etmeyin bu sefer medusa projemde olduğu gibi olmayacak o zamanlar çok çocuktum yanlış kişiler ile iş birliği yaptım zaten bilen bilir o zamanlar yaptığımız rezillikleri ve ilk projemdi 2-3 yıl önceki
Native + ZKM kıran olabileceğini sanmıyorum, kod içi güvenlikte eklerseniz zaten, ez.world özellikleri vb. şeyler ya aklınıza gelebilecek ve external bir projeye eklenebilecek tüm özellikler mevcut, menü şu anda berbat bir durumda olduğu için bizde kalsın ekran görüntüleri vb. kırabilen çıkarsa zaten görürsünüz
teşekkür ederiz de o kadar iyi bir korumamız olduğunu düşünmüyorum, java loader yapabiliriz native obfuscator ve birkaç şey daha basarım zaten elleyemezler
evet loader bana ait değil doğrudur hocam drinkpositive arkadaşımıza ait ortağım olur kendisi eğer bu loader problem yaratırsa aklımda java loader yapmak var native obfuscator, custom obfuscator ve zelix klass master obfuscator basmayı düşünüyorum bu dediğim 3 obfuscatoru tamamen kırabilen birisini globalde daha görmedim çok iyi seviyede java bytecode bilmek gerekiyor decompile bile edilmeyecek jar tüm .class dosyalarını cpp dosyasına çevireceğim java alanında çok iyi değilimdir ama geçmişim var bu dediklerimi yapabilirim rahat bir şekildebu local gibi gözüküyor gayet de in-game çalıştırılabilir (server-side değil) ve çalıştırılabilir bazı karmaşık algoritmalar var biraz inceleme fırsatım oldu kırılabilir ama dediğim gibi herkesin kırabileceği türden değil şu an yoğunum ama hafta sonu bakabilirim benim için bir problem yok ama bu forumda kıracak birinin olacağını sanmıyorum ama birkaç kişi hariç tutulabilir. bu loader'ı 'mapper' adlı kişinin yaptığını düşünmüyorum (geçmişine bakılırsa C++ ile alakası olmayan biri) creditde 'drinkpositive' ismi yazıyor tanıdık bir isim gibi geliyor ama emin değilim bildiğim kadarıyla kendisi işini iyi yapan biri neyse hafta sonu loader'a bakacağım gerekirse video çekip paylaşırım crackleme ve analiz etme imkanım olduğu sürece. şu ana kadar gördüğüm kadarıyla gayet iyi ve sağlam korunan crackmelerden biri
sorsana groaxa böyle bir projeden haberi var mıymıs cevabını bekliyorum.Groax’ın ellerine sağlık.
bakacağız artık hocam duruma göre herşey hazır olsun ona öyle karar verelim daha bitmediİsim yine Medusa Ware olursa sarar, comeback attılar deriz.
şuan kullandığın loader vmp ile mi korunuor? içine baktım alışık olmayanın dışında bir vmp varevet loader bana ait değil doğrudur hocam drinkpositive arkadaşımıza ait ortağım olur kendisi eğer bu loader problem yaratırsa aklımda java loader yapmak var native obfuscator, custom obfuscator ve zelix klass master obfuscator basmayı düşünüyorum bu dediğim 3 obfuscatoru tamamen kırabilen birisini globalde daha görmedim çok iyi seviyede java bytecode bilmek gerekiyor decompile bile edilmeyecek jar tüm .class dosyalarını cpp dosyasına çevireceğim java alanında çok iyi değilimdir ama geçmişim var bu dediklerimi yapabilirim rahat bir şekilde
sorsana groaxa böyle bir projeden haberi var mıymıs cevabını bekliyorum.
son konuşma tarihimiz
bakacağız artık hocam duruma göre herşey hazır olsun ona öyle karar verelim daha bitmedi
evet vmp ile korunuyorşuan kullandığın loader vmp ile mi korunuor? içine baktım alışık olmayanın dışında bir vmp var
java alanında iyise ve bytecode den üst düzeyde anlıyorsa benım asıl loderi vereyim denesin@ivanpermyakov adamın kendi loaderi deneyebilirmisin?
daha üst düzey bir korumalıysa loaderin bence bi yolla, ama p2c leri cracklemiyorjava alanında iyise ve bytecode den üst düzeyde anlıyorsa benım asıl loderi vereyim denesin