AllahDiyenKitap
Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ben kırdım skype gel kanıtlayım
işin icinde groax varmıworld özellikleri vb. şeyler ya aklınıza gelebilecek ve external bir projeye eklenebilecek tüm özellikler mevcut, menü şu anda berbat bir durumda olduğu için bizde kalsın ekran görüntüleri vb. kırabilen çıkarsa zaten görürsünüz
teşekkür ederiz de o kadar iyi bir korumamız olduğunu düşünmüyorum, java loader yapabiliriz native obfuscator ve birkaç şey daha basarım zaten elleyemezler
hayır groax ile uzun zamandır konuşmuyorum ve muhattap olmuyorumişin icinde groax varmı
ver skypeni yazayım dostumben kırdım skype gel kanıtlayım
senin adına sevindimhayır groax ile uzun zamandır konuşmuyorum ve muhattap olmuyorum
sağol da groax kötü biri değildi sadece konuşmuyoruz bu kadar onunla problemim yok 1 yılı geçmiştir konuşmayalısenin adına sevindim
Exit scamci oldugu icinsağol da groax kötü biri değildi sadece konuşmuyoruz bu kadar onunla problemim yok 1 yılı geçmiştir konuşmayalı
Sorun yok, iyi bir koruma gibi gözüküyor kolay değil yani, sana da işinde başarılaröncelikle teşekkür ederim yorumunuz için açıkçası korumanın o kadar da iyi olduğunu düşünmüyoruz ama böyle bir yorum bizi mutlu etti eğer projeyi tutturabilirsek çok daha fazlasını yapmayı umuyoruz
merak etmeyin bu sefer medusa projemde olduğu gibi olmayacak o zamanlar çok çocuktum yanlış kişiler ile iş birliği yaptım zaten bilen bilir o zamanlar yaptığımız rezillikleri ve ilk projemdi 2-3 yıl önceki
Kırılabilir ama zor diyorsunuz gibi vibe aldım amaSorun yok, iyi bir koruma gibi gözüküyor kolay değil yani, sana da işinde başarılar
bu local gibi gözüküyor gayet de in-game çalıştırılabilir (server-side değil) ve çalıştırılabilir bazı karmaşık algoritmalar var biraz inceleme fırsatım oldu kırılabilir ama dediğim gibi herkesin kırabileceği türden değil şu an yoğunum ama hafta sonu bakabilirim benim için bir problem yok ama bu forumda kıracak birinin olacağını sanmıyorum ama birkaç kişi hariç tutulabilir. bu loader'ı 'mapper' adlı kişinin yaptığını düşünmüyorum (geçmişine bakılırsa C++ ile alakası olmayan biri) creditde 'drinkpositive' ismi yazıyor tanıdık bir isim gibi geliyor ama emin değilim bildiğim kadarıyla kendisi işini iyi yapan biri neyse hafta sonu loader'a bakacağım gerekirse video çekip paylaşırım crackleme ve analiz etme imkanım olduğu sürece. şu ana kadar gördüğüm kadarıyla gayet iyi ve sağlam korunan crackmelerden biriKırılabilir ama zor diyorsunuz gibi vibe aldım ama