Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rage oynayınca ilk maçtan ban atıyor semi-rage oynayınca 20 maç attım legit oynasam radyant olacam galiba

uefi modunda, secure boot da kapalı ama şu csm ne onu bilmiyorum öyle bir şey yok biosta
eğer bilgisayarın açılırken sol üstte beyaz bir yazı yazıyorsa işlemin başarısızdır sol üstde aşağıya kadar driver succesefly yazması gerek yanlış yaptıklarından birisi csm bot yada secure boot kapatmadın eğer ne olduğunu bilmiyorsan internetten araştırabilirsin.Diğer problem ise konudaki efi dosyasını indirip içindeki dosyaları kendi elinle usbnin içine atıyorsun ve kendin usb ile boot menuden bootluyorsun ve videodaki adımları yapıcaksın

eğer bilgisayarın açılırken sol üstte beyaz bir yazı yazıyorsa işlemin başarısızdır sol üstde aşağıya kadar driver succesefly yazması gerek yanlış yaptıklarından birisi csm bot yada secure boot kapatmadın eğer ne olduğunu bilmiyorsan internetten araştırabilirsin.Diğer problem ise konudaki efi dosyasını indirip içindeki dosyaları kendi elinle usbnin içine atıyorsun ve kendin usb ile boot menuden bootluyorsun ve videodaki adımları yapıcaksın
Csm boot hariç her şeyi yaptım. mavi ekranda cock driver succesfully loaded yazıyordu alt alta. Csm bootu araştırdım ama benim biosta csm boot yok. Anlamadım valla

boot ekranında fs0 yazıyorum ama bir türlü 2 nokta üst üsteyi koymuyor

knk diğer sürümler ne zaman gelcek öldüm meraktan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt