aynen masaüstüne de atıyor ama failed driver hatası alıyorum hileyi çalıştırıncabu ekranda beklıyosun biraz sorna seni masaustune atıyor dostum ordan oyunu nu felan acıp 31valoyu acıyon
o zaman baska bişeyde hata yapıyosundur bios modun uefi modunda mı secure boot felan kapatman lazım bende de ilk hata verid uefı moda aldım düzeldiaynen masaüstüne de atıyor ama failed driver hatası alıyorum hileyi çalıştırınca
Hileyi 2 defa load yapman lazım, ve oyunu pencereli tam ekran moda al.aynen masaüstüne de atıyor ama failed driver hatası alıyorum hileyi çalıştırınca
uefi modunda, secure boot da kapalı ama şu csm ne onu bilmiyorum öyle bir şey yok biostao zaman baska bişeyde hata yapıyosundur bios modun uefi modunda mı secure boot felan kapatman lazım bende de ilk hata verid uefı moda aldım düzeldi
eğer bilgisayarın açılırken sol üstte beyaz bir yazı yazıyorsa işlemin başarısızdır sol üstde aşağıya kadar driver succesefly yazması gerek yanlış yaptıklarından birisi csm bot yada secure boot kapatmadın eğer ne olduğunu bilmiyorsan internetten araştırabilirsin.Diğer problem ise konudaki efi dosyasını indirip içindeki dosyaları kendi elinle usbnin içine atıyorsun ve kendin usb ile boot menuden bootluyorsun ve videodaki adımları yapıcaksınuefi modunda, secure boot da kapalı ama şu csm ne onu bilmiyorum öyle bir şey yok biosta
Csm boot hariç her şeyi yaptım. mavi ekranda cock driver succesfully loaded yazıyordu alt alta. Csm bootu araştırdım ama benim biosta csm boot yok. Anlamadım vallaeğer bilgisayarın açılırken sol üstte beyaz bir yazı yazıyorsa işlemin başarısızdır sol üstde aşağıya kadar driver succesefly yazması gerek yanlış yaptıklarından birisi csm bot yada secure boot kapatmadın eğer ne olduğunu bilmiyorsan internetten araştırabilirsin.Diğer problem ise konudaki efi dosyasını indirip içindeki dosyaları kendi elinle usbnin içine atıyorsun ve kendin usb ile boot menuden bootluyorsun ve videodaki adımları yapıcaksın
Shift+ş yapınca koyuyorboot ekranında fs0 yazıyorum ama bir türlü 2 nokta üst üsteyi koymuyor