black screen and next nothing @@are you seeing blue screen or any thing after than loading ?
black screen and next nothing @@are you seeing blue screen or any thing after than loading ?
Nasıl yapabilirim hocam detaylı anlatabilir misin?Esp si geciken veya geç gelen arkadaşlar ya hilenin önceliğini normal den normal üstü veya yüksek yapın { pc niz kötüyse ellemeyin bunu yapınca van136 alabilirsiniz lakin ben alıyorum } veya vsync acın fps nizi sabitlesin ben vsync actıktan sonra esk gecikmedi.
görev yöneticisi aç hileye sağ tıkla özelliklere git de orda öncelik ata var onu normal de olur o normal üstü veya bi üstünü seç gerçek zamanlı yapma önermiyorum. bu dediğim pc yi kastırdıysa çok vsync acarsan düzelme ihtimalide var bende düzeldi lakin fps 75 sabit oldugu icin droplar girmeye başladı. low spec pc lerde bunları açmak akıl karı değil.Nasıl yapabilirim hocam detaylı anlatabilir misin?
pc me asus Restart automaticเปิดตัวจัดการงานคลิกขวาที่โกงไปที่คุณสมบัติและกำหนดลำดับความสำคัญที่นั่น หากสิ่งนี้ทำร้ายพีซีที่ฉันพูด หากคุณเปิด vsync มากเกินไป มีความเป็นไปได้ที่จะปรับปรุง ไม่ควรเปิดบนพีซีสเป็คต่ำ
Hocam öncelik atamayı bulamadım tam olarak neredegörev yöneticisi aç hileye sağ tıkla özelliklere git de orda öncelik ata var onu normal de olur o normal üstü veya bi üstünü seç gerçek zamanlı yapma önermiyorum. bu dediğim pc yi kastırdıysa çok vsync acarsan düzelme ihtimalide var bende düzeldi lakin fps 75 sabit oldugu icin droplar girmeye başladı. low spec pc lerde bunları açmak akıl karı değil.
Buldum hocam gerek kalmadı teşekkürlerHocam öncelik atamayı bulamadım tam olarak nerede