black screen and next nothing @@
Guys, how to fix. Pls help me
black screen and next nothing @@
hocam ben 25 tane maç yaptım esp ve aim ban yok süper legit oynuyorum bilerek ölüyorum falan tahminimce hile ud rapor yemiyincede ban yemiyoruzEsp + Aim max 4 5 mac goturuyo bende
aim smooth kacta kullaniyosunhocam ben 25 tane maç yaptım esp ve aim ban yok süper legit oynuyorum bilerek ölüyorum falan tahminimce hile ud rapor yemiyincede ban yemiyoruz
2-3 hocamaim smooth kacta kullaniyosun
knk hile ud vanguard statlara ban atıyordur hep aynı bölgeye hep aynı hs atarsan öyle olur öndeysen aim kapat. rcs falan olsa hilede bu kadar sıkıntı olmazda tak tak aimbotla vuruyorsan hızlı ban yersin. aimbot kapatıp team swapla oynayabilirsin espye nazaran daha iyi gösterir adamları+ ud olur. aimin yoksa aimbot mecbur.aim smooth kacta kullaniyosun
bir maçında kaç kere ölüyorsun ki örneğin 25 kill alıp 18 keremi ölüyorsun ?hocam ben 25 tane maç yaptım esp ve aim ban yok süper legit oynuyorum bilerek ölüyorum falan tahminimce hile ud rapor yemiyincede ban yemiyoruz
evet hocam süper legit oynuyorumbir maçında kaç kere ölüyorsun ki örneğin 25 kill alıp 18 keremi ölüyorsun ?
bu ekranda beklıyosun biraz sorna seni masaustune atıyor dostum ordan oyunu nu felan acıp 31valoyu acıyonLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu ekranı görüyorum loadladiktan sonra ama yine de driver hatasi alıyorum var mi yardımcı olabilecek. windows sürümü 1809