Valorant Detayli Amidewin Hwid Spoofer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye onda spoofer işlemiyor mu ben bu anakart olaylarına çok yatkın değilim benimki asus olunca
Kanka bu değiştirme taktiği ami programlarıyla amiboslara yapılıyor . İnsyde da spoofer denemedim wooferla konuştum bios update ister dedi . Benim pc de monster bios update sıkıntı

Kanka bu değiştirme taktiği ami programlarıyla amiboslara yapılıyor . İnsyde da spoofer denemedim wooferla konuştum bios update ister dedi . Benim pc de monster bios update sıkıntı
Şimdi anladım American Megatrends bioslarda kısaltması (ami) lerde bu kimlik değişiyor anladım eyw :)

Arkadaşlar merhaba bir süredir forumdan neredeyse hergün ban kaldırıyorum . Ama artık sıkmaya başladı bende çok net ve açık şekilde anlatıp paylaşmaya geldim .
Herşeyden Önce Format ve Bios update gerektirir. Biostan secure boot kapatmalısınız.
Not: Yanlış birşey yapmayın, riskli olabilir. Yine'de sorumluluk kullanıcıya aittir.
Amidewin ;

Herşeyden önce bilgisayarımızı usb yardımıyla formatlıyor ve tüm diskleri biçimlendiriyoruz. Ayarlardan sıfırlama olmaz. Modemi resetlemeyi unutmayın (kapatıp açmak olmaz :D )
1. Dosyaları masaüstüne at ve Başlat -> CMD Yönetici olarak çalıştır.

2. spoof dosyasını aç yukarıdaki dosya yolunu kopyala.

3. Cmd'ye dön ve 'cd' boşluk kopyaladığınız klasörü yapıştırın.
Aşağıdaki gibi yol izlemelisiniz.
Komutlar;
cd C:\Users\xx\Desktop\spoof (masaüstündeki klasöre erişim sağladık)
AMIDEWINx64 /BS /SU (Anakart ve UUİD numaramızı ekrana getirdik )

4. Şimdi yazacağımız kod şu, AMIDEWINx64 /SU auto (UUİD numaramızın kimliğini otomatik olarak değişecek) 2 kere aynısını yazın ve enterlayın.

5. Şimdi ekrana en yukarda hatırlarsanız AMIDEWINx64 /BS /SU yazmıştık ve altında Anakart ve UUİD numaramız gözükmüştü. Şimdi oraya dönün ve Anakart seri numaranızı kopyalayın,
Tırnağın içindeki yazıyı kopyalayın.

6. Şimdi şunu yazın, AMIDEWINx64 /BS ve boşluk bırakıp kopyaladığımız serial numaranızı yapıştırın, ardından son 2 hanesini farklı bir sayı ile değiştirin ve Enterlayın.
Cmd den çıkın.
Şimdi Volumeid dosyalarının içindeki 2 dosyayı C:// klasörünün içine atın yeniden cmd'yi yönetici olarak açın.
cd c:/ (enterla)
vol c: (enterla)
Eğer d,e,f gibi 2.sürücünüz var ise aynısını sürücünün ismini uygulayarak yapın. Hdd seri numalarını görüceksiniz onları kopyalayın.(xxxx-xxxx)
volumeid c: boşluk bırakıp kopyaladığınız numarayı yapıştır ardından son 2 rakamı ya da harfi değiştirin ve enterlayın
Cmd den çıkın.

Şimdi şu internet sitesinden bir mac adresi üretip kopyalayın,
Şimdi bilgisayarın sağ altda ağ işaretine sağ tıklayıp " Ağ ve İnternet ayarları ögesini açın " tıklayın ardından Bağdaştırıcı seçeneklerini değiştir deyin.
Ethernetiniz'e sağ tıklayıp Özellikler seçin ve gelen ekranda Yapılandır seçin.
Gelişmiş 'e tıklayın şunu bulun ( Ağ adresi ya da Network Adress) sağ tarafında bulunan değer'i seçin ve kopyaladığınız MAC adresini yapıştırın. Eğer network adress çıkmıyorsa Tmac changer kullanabilirsiniz.

Sonrasında Altta linkini vermiş olduğum mad spooferı yönetici olarak çalıştırıp spoof butonuna basın .

Sonrasında bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar cmd açarak "wmic baseboard get serialnumber" yazın . Eğer burda gözüken anakart numaranız yeniden başlatma sonrası sizin yeni girdiğiniz değerler olarak gözüküyorsa spoofunuz başarıyla gerçekleşebilir demek .

Burdan sonrada bios update inizi yapıp , yeni bir hesap ile valorantı indirin ve oynayın . 2 maç sorunsuz oynayabilirseniz bilgisayarınızı tekrar formatlayın . Yoksa forumda bir kaç arkadaşın 1-3 gün arası tekrar ban yediğini gördüm.
Tahminen kullandığımız mad spoofer daki dosayalar sisteme yerleşiyor ve vanguard bunları algılıyor. Şahsi görüşüm.

Eğer amidewin çalışmazsa programlara dmiedit ekledim . Gereken serialleri onunlar değiltirip. ÜStteki kutucuklardan update all yaparsanız amidewin yerine işe yarar . Dmiedit kolay bir program girseniz hemen anlarsınız zaten.

Aidewinx64 yazan yerleri sisteminiz 64 bit değilse amidewin olarak yazın . Kısacası bir şekilde çalışmazsa diğerini deneyin.

Herkese iyi oyunlar konu hoşunuza gittiyse like atmayı unutmayın .

Madspooferı bu siteden aldım şuan linki bulamıyorum o yüzden kendim ekliycem . Diğerleride resmi ami programları zaten .

MadSpoofer:
Vt:
Amidewin programları :
VT:
ben de msinfo bilgi penceresi kısmında bios sürümü tarihi yerinde casper bılgısayar sıstemleri yazıyor ami yi destekliyor mu ki acaba ?

dostum bende şöyle bir hata veriyor

Platform checking......
d8 - Error: System doesn't support.
amidewin'de böyle bi hata alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt