Valorant Detayli Amidewin Hwid Spoofer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Van 152 yi çözüp val 51 aldığım arkadaş sayısı çok fazla ve modem res ilave ederek çözdük. Sonuç olarak uğraştırıcı ve sıkıcı . Bence 1 kere yapılmışken tam yapsınlar kanaatindeyim .2.ye uğraşmamaları için gerekli
val51 nedeni mac adresslerinidir, eğer önce mac adresslerini değiştirip sonra format atıyorsanız eski haline dönecektir.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bu dediklerini yaptıktan sonra hile kullanmazsam eğer ban yeme riskim var mıdır?
Bu çoğu kişi tarafından denenmedi dostum ilk format at sonra system uuid ve systemserial, baseboard serial değiştir, volumeid değiştir, mac değiş sonra bios up yada down yap

Dostlar vanguard çok detaylı hardware kontrolü yapmıyor illa modem resetlemenize gerek yok.
En önemli kontrol ettiği şey System UUID.
Açıkçası ben bi kere şunları yapıp kaldırdım
System UUID değiştirdim Mac adresini değiştirdim format attım bios down yaptım ve açıldı. Yani sandığınız kadar bir ban yok sadece bios up/down biraz önemli çünkü siz serialleri değiştiriyorsunuz ve eski serialler bios üzerinden yazılı kalıyor vanguardda bunu kontrol edebiliyor şu an formatsız kaldırma yolları çok düşük acayip fazla bir log var yani çok uğraşmayın yok bios editleme felan yoksa bazı arkadaşlarım gibi brick yersiniz.
dediğim gibi herhangibi bir ip kontrolü yok. System UUID, Mac, Bios Up/Down, Format.
Bu konuda yardım edermisin bana anlamıyorum hiç uuid değişmeden falan

Bu çoğu kişi tarafından denenmedi dostum ilk format at sonra system uuid ve systemserial, baseboard serial değiştir, volumeid değiştir, mac değiş sonra bios up yada down yap
Kanka konu zaten bunu anlatıyor niye tek tek tekrar anlattın :D
Bu konuda yardım edermisin bana anlamıyorum hiç uuid değişmeden falan
en açık şekilde adım adım anlattım ben konuda tak yapman gereken tıklamak ve kopyalamak :D

Methodda programda bana ait değil ayrıca oluyor . Ha birde serial değiştirmek aslında suç istersen ver mahkemeye :D Ben en detaylı anlattım eğer bu anlatımla kaldıramazsan seni mahkemeye veririm :D
Olur eyvallah :d ;):p
Bide hayatımızda bile çoğu yasak şeyi yapıyoruz serialle mahkememi olurmuş hacı 🤣 😹

O değilde şu konuda herkese cevap veriyorum konuşuyorum bu kadar detaylı anlattım ama biosum insyde :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt