Valorant Detayli Amidewin Hwid Spoofer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostlar vanguard çok detaylı hardware kontrolü yapmıyor illa modem resetlemenize gerek yok.
En önemli kontrol ettiği şey System UUID.
Açıkçası ben bi kere şunları yapıp kaldırdım
System UUID değiştirdim Mac adresini değiştirdim format attım bios down yaptım ve açıldı. Yani sandığınız kadar bir ban yok sadece bios up/down biraz önemli çünkü siz serialleri değiştiriyorsunuz ve eski serialler bios üzerinden yazılı kalıyor vanguardda bunu kontrol edebiliyor şu an formatsız kaldırma yolları çok düşük acayip fazla bir log var yani çok uğraşmayın yok bios editleme felan yoksa bazı arkadaşlarım gibi brick yersiniz.
dediğim gibi herhangibi bir ip kontrolü yok. System UUID, Mac, Bios Up/Down, Format.
Van 152 yi çözüp val 51 aldığım arkadaş sayısı çok fazla ve modem res ilave ederek çözdük. Sonuç olarak uğraştırıcı ve sıkıcı . Bence 1 kere yapılmışken tam yapsınlar kanaatindeyim .2.ye uğraşmamaları için gerekli

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
SOnda eğer ban kalkmışsa tekrar formatlayın diyorum onu yaparsan yok.
cok gereksiz lafların var cok heycanlısın hiç bi bilgin yok internete zaten heryerde var bu kendine ait bi bilgin varsa konuş zaten burda 20 30 kez acıldı bu konu
herkesde işe yaramaz birde ana kart bozma durumu olabilir fasıfsız elaman

cok gereksiz lafların var cok heycanlısın hiç bi bilgin yok internete zaten heryerde var bu kendine ait bi bilgin varsa konuş zaten burda 20 30 kez acıldı bu konu
herkesde işe yaramaz birde ana kart bozma durumu olabilir fasıfsız elaman
Hocam adam birşey dememiş niye triggerlandınız.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Burda kaç kişinin banı bu yöntemle kalktı kalkmış gereksiz konu diyorsun varmı sende bundan fazlası ?

Method en bilinen methodlardan ilave spoofer , modem reset yapınca dah agaranti oluyor bende hergün birine tek tek yapmaktansa konu açayım detaylı dedim

Bİosunun güncelllerken doğru dosyaları kullanırsan , dmieditte pekte risk yok o kısmı ben uzaktanda yaparım istersen korkuyorsan

evet o zaten ilave olsun diye çalışmasada olur geri kalan eksiksiz yaparsan
bakınız burda bana senden bundan fazlası varmı dedi için cevap verdim

Bios düşürsek olmuyor mu en son sürüm benim bios

up/down yani istersen yükselt istersen düşür
Fiber gelmesine az kaldı geldiğinde yaparım valorant'ı sil kura üşendim artık :D 8 mbps adsl kullanınca ne hissettiğimi diğer adsl kullanıcıları hissedebilir
Edit : 8 dediğime bakmayın sananda 1 mb indiriyorum sanmasın 700 kb 🤣 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt