Deukalion
Diamond Üye
EQLSMKSKQLSMCJDKDLLDLAMSNXNDJSKLALZMZKS yataktan zıpladımkanka bu senin aimbota cok benziyor yalnız xD senmi sattın sourceyi
EQLSMKSKQLSMCJDKDLLDLAMSNXNDJSKLALZMZKS yataktan zıpladımkanka bu senin aimbota cok benziyor yalnız xD senmi sattın sourceyi
konuya salça olmasından belli etti zaten, ah be zahuracım nice tryEQLSMKSKQLSMCJDKDLLDLAMSNXNDJSKLALZMZKS yataktan zıpladım
Eski aimbota benzettiysen benim eski aimbot menüsü inanılmaz kötüydü o yüzden benziyor olabilir. (Arkadaşa laf atmak için söylemiyorum benim menü çok kötüydü)kanka bu senin aimbota cok benziyor yalnız xD senmi sattın sourceyi
Konuya salça malça olmadım be olum kendinizi yüksek zeka falan mı sanıyorsunuz bazen çok gülüyorum size benim eski aimbot C# şu aimbot python kör olsa koklayarak görür bir daha böyle yorumlar yapma kardeşim kendini komik duruma düşürüyorsun.konuya salça olmasından belli etti zaten, ah be zahuracım nice try
fiyata laf edenler olmuş ama bence bu aimbot bu fiyatıda haketmiyor aylık 200 kafi, iyi satışlar
Konuya salça malça olmadım be olum kendinizi yüksek zeka falan mı sanıyorsunuz bazen çok gülüyorum size benim eski aimbot C# şu aimbot python kör olsa koklayarak görür bir daha böyle yorumlar yapma kardeşim.
bizim kürtler için yapılan projenin ortaya giriş şekli
JQWUEFHQUWEHFUQWGEFYQGWEYFGQWYEFGQWYEFGQYWEFGQYWEFgece gece çığlık attım adfekwqofoqejgeqojıgeoqgpjeq olum bunu nerden buldun ağladım gülmekten aekqogeqpjeqgejmfgeoqıfnjdoxcfxgıjorefsgreıghgrw
Kardeşim yalan olmasın bakıldığında her türlü gideri var yakışıklı bir menüydü.JQWUEFHQUWEHFUQWGEFYQGWEYFGQWYEFGQWYEFGQYWEFGQYWEF