🏆 Valorant Color Aimbot ✅ Low Price ✅ Arduino ✅ AIMBOT ✅ No Recoil ✅ Auto-Update ✅Weekly Security Update | vectorsoftware.store

Tek merak ettiğim şey sen bu kadar hızlı loader a nasıl sahip oldun?
Zamanında fake satış postu açtım fonksiyonları boşaltıp boş loader verdim L3G kardeşim üstünden 1-2 gün geçmeden(yalan olmasın tam hatırlamıyorum) loaderi kırıp benim sunucuma girip ticket açtı ve kendisiyle baya bir konuştuk.

Normaldir kanka moonware da para veriyodur diye düşünüyorum bu arkadaşlara işte :D

Kardeşim benim hilemide kırsınlar evimide bassınlar bunlara 1 kuruş para vermem. Dreamfancy gibi birinin forumunda böyle muhabbetlerin dönmesi ve dreamfancynin ses çıkarmaması da ayrı bir trajikomik. Bir ara globale açılacağız şöyle böyle yapacağız diyordu ama böyle devam ederseler globale değil türkiyeye kapanacaklar.

Zamanında fake satış postu açtım fonksiyonları boşaltıp boş loader verdim L3G kardeşim üstünden 1-2 gün geçmeden(yalan olmasın tam hatırlamıyorum) loaderi kırıp benim sunucuma girip ticket açtı ve kendisiyle baya bir konuştuk.
Çok saçma dayı

Kardeşim benim hilemide kırsınlar evimide bassınlar bunlara 1 kuruş para vermem. Dreamfancy gibi birinin forumunda böyle muhabbetlerin dönmesi ve dreamfancynin ses çıkarmaması da ayrı bir trajikomik. Bir ara globale açılacağız şöyle böyle yapacağız diyordu ama böyle devam ederseler globale değil türkiyeye kapanacaklar.
Bence cheatglobal forumu şu anda prime döneminde. 7-8 senelik forum olan forumlar bile bu forumdan prim yapmaya çalışıyor, forum için iftira atıp karalama videoları çekiliyor üstüne üstlük 7-8 senelik forum sahipleri forumda üşenmeden hesaplar açıp videoları paylaşıyolar böyle bir büyüklük işte. Ne türkiyeye kapanması ne anlatıyon adamları çekemeyen anten taksın bence ahah :D

bu nasıl tasarım olm gözlerim kanadı

kanka bu senin aimbota cok benziyor yalnız xD senmi sattın sourceyi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt