Hocam sizden forumda crackli halini paylaşmanızıda rica ediyorum. Auth sistemine eyvallah ama diğer colorbotlardan kat kat daha iyidir emin olun.kötü auth, leş hile.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
videoda dişlerimi sıktım şunu vur artık diye ne daha iyisiHocam sizden forumda crackli halini paylaşmanızıda rica ediyorum. Auth sistemine eyvallah ama diğer colorbotlardan kat kat daha iyidir emin olun.
neden paylaşılmasını istiyorsunkiHocam sizden forumda crackli halini paylaşmanızıda rica ediyorum. Auth sistemine eyvallah ama diğer colorbotlardan kat kat daha iyidir emin olun.
Hangi sourceyi base alarak yaptınız hocam sıfırdan mı yazdınız?Hocam sizden forumda crackli halini paylaşmanızıda rica ediyorum. Auth sistemine eyvallah ama diğer colorbotlardan kat kat daha iyidir emin olun.
Dostum L3G yine formunda.Bu projeyi belediye dağıtıyor sanırım.
Para kazanmak temel amacım değil. Crackli halini paylaşırsa bana iyilik yapmış olur. En azından fikrim olur bu konuda.neden paylaşılmasını istiyorsunki
Zaten geçmişde de birden fazla kez kırdı ya zahura adı ile felan. Daha kaç defa kıracak amk. Sizde bi gelişemediniz gitti her seferinde açıklarımızı görür kapatırız diyorsunuz.Para kazanmak temel amacım değil. Crackli halini paylaşırsa bana iyilik yapmış olur. En azından fikrim olur bu konuda.
Tek merak ettiğim şey bu kadar hızlı loader'a nasıl sahip oldun?Bu projeyi belediye dağıtıyor sanırım.
Zaten geçmişde de birden fazla kez kırdı ya zahura adı ile felan. Daha kaç defa kıracak amk. Sizde bi gelişemediniz gitti her seferinde açıklarımızı görür kapatırız diyorsunuz.