Sheesh clara (clara sen hopesar mısın lan bilmediğim için soruyorum)electron her saat key istiyor aq çok gıcık ya
slender boy clara
Sheesh clara (clara sen hopesar mısın lan bilmediğim için soruyorum)electron her saat key istiyor aq çok gıcık ya
slender boy clara
nabon la reflex tanıdın mı beniyavaş yavaş akıllanırsın sikimin damarı seni
ne alaka dostum Crâck yemeseymişsin adamların ne suçu varİnceledim, gerçi exe yi her kulanımda değişsen kısım patchlendiği için bunu vanguard md5 i checklese iş biter o yüzden fixlicek çok bişey yoktu, encryptionu değiştim, driver shellcode writeleceği yeri değişitim ve bitti, he bide şey ekledim diyelim siz bu cracki kulandınız sonra gelip claras aldınız loaderi açınca Crâck kulandığınızı algılarsa keyinizi kitler ve ticket açın der siz ticket açıncada keyin ücretinin %50 kadar fazlasını sizden yine talep ederiz, tehdit gibi anlamayın borcunuzu ödüyosunuz gibi düşünün.
Harbiden sondaki şeyi yapman saçma olmuş kanka %50 daha fazla alacağına Crâck korumanı geliştirsen?ne alaka dostum Crâck yemeseymişsin adamların ne suçu var
Sitedeki Crâck h1leleri kullanmakta suç oldu artık.Harbiden sondaki şeyi yapman saçma olmuş kanka %50 daha fazla alacağına Crâck korumanı geliştirsen?
o kim kanka aydınlat biziProcheat Market te cracklemisti ilk başta ama kimse bilmiyordu
Onun kontrolunu nasıl yapıyon Crâck kullananla eski bir müşteriyi ayıran kontrolcü ne?İnceledim, gerçi exe yi her kulanımda değişsen kısım patchlendiği için bunu vanguard md5 i checklese iş biter o yüzden fixlicek çok bişey yoktu, encryptionu değiştim, driver shellcode writeleceği yeri değişitim ve bitti, he bide şey ekledim diyelim siz bu cracki kulandınız sonra gelip claras aldınız loaderi açınca Crâck kulandığınızı algılarsa keyinizi kitler ve ticket açın der siz ticket açıncada keyin ücretinin %50 kadar fazlasını sizden yine talep ederiz, tehdit gibi anlamayın borcunuzu ödüyosunuz gibi düşünün.
kontrol basit sertifikaya bakıyo diske bakıyo yani pc reslese yada silse hepsini bişey olmazOnun kontrolunu nasıl yapıyon Crâck kullananla eski bir müşteriyi ayıran kontrolcü ne?
saykoyum benne alaka dostum Crâck yemeseymişsin adamların ne suçu var
çalmıştım hesabı
A
abooo
fazla zırlama lvl 1 hilenle otur aşa uğraş düzeltmeyekontrol basit sertifikaya bakıyo diske bakıyo yani pc reslese yada silse hepsini bişey olmaz
saykoyum ben