CrazyClara
Uzman Üye
tamam çok özür dilerimfazla zırlama lvl 1 hilenle otur aşa uğraş düzeltmeye
tamam çok özür dilerimfazla zırlama lvl 1 hilenle otur aşa uğraş düzeltmeye
aga banada hesap ayarlasana ya robloxkontrol basit sertifikaya bakıyo diske bakıyo yani pc reslese yada silse hepsini bişey olmaz
saykoyum ben
çalmıştım hesabı
Şu overwolf, %99 gpu gibi problemleri kaldırsan hile mükemmel de bunlar işi bozuyo be kralkontrol basit sertifikaya bakıyo diske bakıyo yani pc reslese yada silse hepsini bişey olmaz
saykoyum ben
çalmıştım hesabı
Şu anlık olamaz, belki sadece dosya kalıntılarından olabilir.Onun kontrolunu nasıl yapıyon Crâck kullananla eski bir müşteriyi ayıran kontrolcü ne?
Dosya kalıntılarına ve sertifikaya bakıyo benim checkŞu anlık olamaz, belki sadece dosya kalıntılarından olabilir.
keyauthu bırakDosya kalıntılarına ve sertifikaya bakıyo benim check
bu crackte en basit kısım keyauth dahaları varkeyauthu bırak
sakinliğimi korumaya çalışırken içimde kopan fırtınanın ekrana yansıyan loglarıİnceledim, gerçi exe yi her kulanımda değişsen kısım patchlendiği için bunu vanguard md5 i checklese iş biter o yüzden fixlicek çok bişey yoktu, encryptionu değiştim, driver shellcode writeleceği yeri değişitim ve bitti, he bide şey ekledim diyelim siz bu cracki kulandınız sonra gelip claras aldınız loaderi açınca Crâck kulandığınızı algılarsa keyinizi kitler ve ticket açın der siz ticket açıncada keyin ücretinin %50 kadar fazlasını sizden yine talep ederiz, tehdit gibi anlamayın borcunuzu ödüyosunuz gibi düşünün.
Keyauth söz edilemeyecek kadar küçük bi kısım zatenbu crackte en basit kısım keyauth dahaları var
Daha ne istiyebilirimki her sabah french tostumu yiyip denize giriyorum, tabi tr şartlarında zor sakin kalmak herhalde bilmiyorumsakinliğimi korumaya çalışırken içimde kopan fırtınanın ekrana yansıyan logları
panpiştoşko bana güzel bi roblox hesabı ayarlarmısın be güzel skinliKeyauth söz edilemeyecek kadar küçük bi kısım zaten