Valorant Claras External Crâck

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yorumlarınız için sağolun şu an roblox oynuyorum işim bitsin düzeltcem

image.png
Booga boogada 64 level kasan adamla uğraşmayın la

Procheat Market te cracklemisti ilk başta ama kimse bilmiyordu

Signature checksum failed. Request was tampered with or session ended most likely.

Message: Error: READONLY You can't write against a read only replica.

Waiting for 4 seconds, press a key to continue ...

fix ?

İnceledim, gerçi exe yi her kulanımda değişsen kısım patchlendiği için bunu vanguard md5 i checklese iş biter o yüzden fixlicek çok bişey yoktu, encryptionu değiştim, driver shellcode writeleceği yeri değişitim ve bitti, he bide şey ekledim diyelim siz bu cracki kulandınız sonra gelip claras aldınız loaderi açınca Crâck kulandığınızı algılarsa keyinizi kitler ve ticket açın der siz ticket açıncada keyin ücretinin %50 kadar fazlasını sizden yine talep ederiz, tehdit gibi anlamayın borcunuzu ödüyosunuz gibi düşünün.

İnceledim, gerçi exe yi her kulanımda değişsen kısım patchlendiği için bunu vanguard md5 i checklese iş biter o yüzden fixlicek çok bişey yoktu, encryptionu değiştim, driver shellcode writeleceği yeri değişitim ve bitti, he bide şey ekledim diyelim siz bu cracki kulandınız sonra gelip claras aldınız loaderi açınca Crâck kulandığınızı algılarsa keyinizi kitler ve ticket açın der siz ticket açıncada keyin ücretinin %50 kadar fazlasını sizden yine talep ederiz, tehdit gibi anlamayın borcunuzu ödüyosunuz gibi düşünün.
Gereksiz sistemlerde bir numara clara :200iq:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt