yonebabapro
Gold Üye
adam hayatı yaşıo zaten her hafta avrupaya gezıye gıdıohakkı var ben bunu yesem bide o yandaki brokoli suyunu içsem g0tumu cr4ckleseler yine kızmam
adam hayatı yaşıo zaten her hafta avrupaya gezıye gıdıohakkı var ben bunu yesem bide o yandaki brokoli suyunu içsem g0tumu cr4ckleseler yine kızmam
apartmanda elektrik gidince bizde komşularla kavga edelim hayata bak hayat var hayat var harbi intiharı koyucam en sonundaadam hayatı yaşıo zaten her hafta avrupaya gezıye gıdıo
DSAKJNHDSADSAKJLKDSa ben dayanıyorum yakında bende almanyaya taşıncamapartmanda elektrik gidince bizde komşularla kavga edelim hayata bak hayat var hayat var harbi intiharı koyucam en sonunda
eskiden bu dediğin lüks gelmezdi akrabalar felan almanya şimdi kölnde tatile gidiyorum münihteyim felan diyo köpek gibi özeniyorum özenip dışarı çıkıp şehir parkında 80lik dedelere bakıp halime şükrediyorumDSAKJNHDSADSAKJLKDSa ben dayanıyorum yakında bende almanyaya taşıncam
adam airpodsunu almak için malikaneye gidioapartmanda elektrik gidince bizde komşularla kavga edelim hayata bak hayat var hayat var harbi intiharı koyucam en sonundaa
bende babamdan bi 5tl alıp mahalle kahvesinde oralet içeyim 3 küp şekerliadam airpodsunu almak için malikaneye gidio
aynen kanka dasjhdsjhdhjsad benimde kuzenim var almanyada daha işine yeni başladı anamın 2 katı kazanıyor aq bide daha artıcak maaşı. tatile annesi babasıyla değişik değişik avrupa ülkesine gidiyor aq çok kıskanıyorum vala bende. gidecem ama yakında siktimin ülkesinden kurtulcameskiden bu dediğin lüks gelmezdi akrabalar felan almanya şimdi kölnde tatile gidiyorum münihteyim felan diyo köpek gibi özeniyorum özenip dışarı çıkıp şehir parkında 80lik dedelere bakıp halime şükrediyorum
adamın 30 lira verdiği bgxe 820 tl ödedim adamlar foruma girince nice turkos felan yazıyo kendimi enayi gibi hissettim neyse sen almanyaya bende bi tramvayla taksime kadar gidip geleyimaynen kanka dasjhdsjhdhjsad benimde kuzenim var almanyada daha işine yeni başladı anamın 2 katı kazanıyor aq bide daha artıcak maaşı. tatile annesi babasıyla değişik değişik avrupa ülkesine gidiyor aq çok kıskanıyorum vala bende. gidecem ama yakında siktimin ülkesinden kurtulcam
aga benlede dalga geçiyolar amk ben olsam bende geçerim sik gibi ülkeadamın 30 lira verdiği bgxe 820 tl ödedim adamlar foruma girince nice turkos felan yazıyo kendimi enayi gibi hissettim neyse sen almanyaya bende bi tramvayla taksime kadar gidip geleyim