Valorant Claras External Crâck

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aga benlede dalga geçiyolar amk ben olsam bende geçerim sik gibi ülke
kanka senin kadar açık sözlü olamasam da fikirlerie birebir katılıyorum bazen böyle derdim bu anime ppli cocuklar niye turko felan diyo da harbi amk paramız suriyeden bile değersiz onlar buraya kaçıyo adamların yine parası bizden değerli bu ne s2msonik iş aq

Keyauth söz edilemeyecek kadar küçük bi kısım zaten

Daha ne istiyebilirimki her sabah french tostumu yiyip denize giriyorum, tabi tr şartlarında zor sakin kalmak herhalde bilmiyorum

IMG_6141.jpg
bildiğin özenti yaşam bide sakin kalcakmış eşek
kanka senin kadar açık sözlü olamasam da fikirlerie birebir katılıyorum bazen böyle derdim bu anime ppli cocuklar niye turko felan diyo da harbi amk paramız suriyeden bile değersiz onlar buraya kaçıyo adamların yine parası bizden değerli bu ne s2msonik iş aq
sizde onların parasını kazanın asgari maaşla sürünme

bildiğin özenti yaşam bide sakin kalcakmış eşek
her sabah kokuşmuş sucuk akşamda garip gurup kebap yemediğim için çok özürdilerim, ben türkiyede bile yaşamıyorum ve özeneceğim son yer olurdu, sadece belli mekanlar bana hitap ediyo diğer heryer aynı kokan kuzu eti, garip kahvaltılar falan, belki yaşam stilini değişirsen daha mutlu bi insan olursun

her sabah kokuşmuş sucuk akşamda garip gurup kebap yemediğim için çok özürdilerim, ben türkiyede bile yaşamıyorum ve özeneceğim son yer olurdu, sadece belli mekanlar bana hitap ediyo diğer heryer aynı kokan kuzu eti, garip kahvaltılar falan
sucuk kebap kuzu eti hepsi bize lüks geliyor aşşağılırken daha minimum şeyler kullanırsan sevinirim

sucuk kebap kuzu eti hepsi bize lüks geliyor aşşağılırken daha minimum şeyler kullanırsan sevinirim
Genel olarak kokan şeyler işte, inan bana avrupada sizden daha ucuz kahvaltı ediyoruz, burda kahvaltı sadece tek çeşit söyleniyo mesela makaron yada kruvasan yada çikolatalı kruvasan bunlar benim favorilerim yani sabah 7 euromu alıp kruvasan, kırmızı meyveler yiyip geri geliyorum (ben Laduree den alıyorum daha ucuz yerlerde 4-5 euro)

her sabah kokuşmuş sucuk akşamda garip gurup kebap yemediğim için çok özürdilerim, ben türkiyede bile yaşamıyorum ve özeneceğim son yer olurdu, sadece belli mekanlar bana hitap ediyo diğer heryer aynı kokan kuzu eti, garip kahvaltılar falan
dostum herkesin bi yaşam kademesi var senin için üzülsem de sıradan bi avrupa vatandaşı gibi yaşayıp üstüne bana glikoz bombası sikimdirik çorbanı paylaşırsan benim kademem düşer ve ne yazıkki ben bunu istemem afiyetler
edit: avrupalı çingeneler ne ara lüks yaşamaya başladı anlamış değilim.

Genel olarak kokan şeyler işte, inan bana avrupada sizden daha ucuz kahvaltı ediyoruz, burda kahvaltı sadece tek çeşit söyleniyo mesela makaron yada kruvasan yada çikolatalı kruvasan bunlar benim favorilerim yani sabah 7 euromu alıp kruvasan, kırmızı meyveler yiyip geri geliyorum
evet sucuk kokar kebap felan kruvasanda koku yok sanırım senin kokuyla bi alıp veremediğin var

dostum herkesin bi yaşam kademesi var senin için üzülsem de sıradan bi avrupa vatandaşı gibi yaşayıp üstüne bana glikoz bombası sikimdirik çorbanı paylaşırsan benim kademem düşer ve ne yazıkki ben bunu istemem afiyetler
Eh o çorba değil french tost, ayrıca bunun kademeyle alakası yok, yaşam stili ve mutlulukla var, benim genel olarak yediğim herşey az ve günlük vurduğunda türkiyedeki ortalama birinden ucuz ama yavaş yiyorum ve keyif alıyorum ve kalitelisini yiyorum sen yemek için yiyosan bişey diyemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt