FighterPilot
Uzman Üye
dostum bu sorun Dynamic ipden kaynaklanıyor bunu değiştirebilirsen val 51 hatası kökten giderAynen vpn olmadan val 5 van 52 veriyo vpn açıyorum rahat
dostum bu sorun Dynamic ipden kaynaklanıyor bunu değiştirebilirsen val 51 hatası kökten giderAynen vpn olmadan val 5 van 52 veriyo vpn açıyorum rahat
usta senin bilgisayar markası lenovomuPc yeniden başlıyor fakat açılmıyor onarılamadı diye birşey geliyor birde ben hile bile kullanamdım yani delirmek üzereyim boşa ban yedik usta
Masaüstü benimusta senin bilgisayar markası lenovomu
Ağa ben Ethernet kullanmıyorum fakat bana herkes Ethernet sporla dedi bugün yine ban attı ondan olabilirmiusta senin bilgisayar markası lenovomu
sanmıyorum bios up yap deneMasaüstü benim
Ağa ben Ethernet kullanmıyorum fakat bana herkes Ethernet sporla dedi bugün yine ban attı ondan olabilirmi
Gigabyte 970 gaming anakartım bios güncellemesini bulamadım yav birde bulsam bile nasıl yapacağımı bilmiyorumsanmıyorum bios up yap dene
4 hesapta denedim 3 üde rapordan yasaklandı habire hesap açacam :dBazen hwid ban oyuna alıyor ancak bir süre sonra hile açmasanda oto banlanıyosun hwid olduğu için
knk ethernet kullanmıyorsan wifi ye özel kart var bu konuya git https://cheatglobal.com/konu/ethernet-kartini-bulma.13288/Gigabyte 970 gaming anakartım bios güncellemesini bulamadım yav birde bulsam bile nasıl yapacağımı bilmiyorum
usta madem bilmiyordun neden uğraştın bu kadarGigabyte 970 gaming anakartım bios güncellemesini bulamadım yav birde bulsam bile nasıl yapacağımı bilmiyorum