uçmada var ışınlanıyon falan fiçu fiçuRage oynayabilirsin böyle aimbot falan dsaposdoaodaspodsapo
uçmada var ışınlanıyon falan fiçu fiçuRage oynayabilirsin böyle aimbot falan dsaposdoaodaspodsapo
uçmada var ışınlanıyon falan fiçu fiçu
ilk girişinde vpn kullan ( ben garanti için hep kullanıyorum)format attım bios down yaptım spoofladım şimdi oyunu yüklüyorum illa vpn kullanmamız gerekmi vpnsiz denersem bişi olurmu
Spoof işleminde hata olmuşvpnsiz 152 vpn ile oyuna girebılıyorum ama val 5 atıyor
tamam denicem mesajı tekrar güncellerimilk girişinde vpn kullan ( ben garanti için hep kullanıyorum)
3 el spike hücüm girdin 1 el derecesiz giriym dedim van 5 verdi ve kalıcı banladıSpoof işleminde hata olmuş
ben 10 derecesiz 2 rekabetçi yaptım hala yemedim şans işi birazda sanki3 el spike hücüm girdin 1 el derecesiz giriym dedim van 5 verdi ve kalıcı banladı
Hacı birde ben ethernet ile bağlanmıyorum internete masüstü pcden kablosuz bağlanıyorum spoofu ethernete yapmak mantıklımı? Kablosuz adaptörede spoof yapabiliyorum hangisine yapıyımben 10 derecesiz 2 rekabetçi yaptım hala yemedim şans işi birazda sanki