Valorant CheatGlobal Spoofer Garanti Çalışma Methodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya benim anlamadığım şey hile kullanmadan ban yersen ticket atıyosun adamlar hiç uğraşmıyo bile kullanmışsın diyo ama senin 2 kilin var ya bunlar akılsızmı
RIOT garip bir algoritma izliyor. Eğer bilgisayarında Hile tespit ederler ise kaç kişi öldürdüğünü önemsemiyorlar. Yaptırımları 3-6 aylık bir ban. Yada HWID ban.

Yani insan bir izler belki hile sistemi yanlışlık yaptı ne de olsa yapay zeka illaki bozulabilir insan izler bronz 1 adam niye hile olsun mal riot

A
RIOT garip bir algoritma izliyor. Eğer bilgisayarında Hile tespit ederler ise kaç kişi öldürdüğünü önemsemiyorlar. Yaptırımları 3-6 aylık bir ban. Yada HWID ban.
ga bide ben hile kullanamdım hwid atmışkar sanırım ya spooferde işe yaramadı mecbur bırakacaz oyunu

Valorant spooferının garanti çalışma taktiğini göstereceğim. Secure boot (varsa) enabled yapın yoksada olabilir benim masastümde yok mesela ama banım kalktı. İnsyde bioslarda deneyebilir.

1-Format atıyoruz . Atarken tüm disklerde her şeyi silsin dosyalarımı koruya tıklamayın.

2-Bios up/down yapın .

3-Spooflayın.

4-C diskindeki cg loader klasörünü silin (ben loaderin kendisini de sildim)

5-Vpn açıp başka bir ülkeye bağlanın. ( Ben isviçreye bağlanıyorum )

6-Tamamen yeni bir e posta ile hesap açın ve keyfinize bakın.

Bonus : Banım kalktı hemen hile açam zaten kaldırabiliyorum derseniz çok büyük riske girersiniz çünkü bazen spooferlar veya methodları vanguard fark ediyor ve o bilgisayarda bir daha yaptığınızda etkisiz oluyor bizzat kendim önceden test etmiştim .
Ona bakarsan riot amidewinide fixlemiştide ama nasıl olduysa çalışıyor 🤣 🤣 siz onlara inanıyormusunuz 😂 😂

herşeyi banlayıp anlayamaz sadece kalıntıları anlayabiliyor sizde anti cheat diye konuştuğunuz şeyi başımıza fbi yaptınız ya
Madem anti cheat hadi tüm spooferları fixlesin hadi
Hayır burda böyle dediğin saçma bi kere Bonus : Banım kalktı hemen hile açam zaten kaldırabiliyorum derseniz çok büyük riske girersiniz çünkü bazen spooferlar veya methodları vanguard fark ediyor ve o bilgisayarda bir daha yaptığınızda etkisiz oluyor bizzat kendim önceden test etmiştim.
Bu dediğin olsaydı eğer woofer şuan piyasada olmazdı

herşeyi banlayıp anlayamaz sadece kalıntıları anlayabiliyor sizde anti cheat diye konuştuğunuz şeyi başımıza fbi yaptınız ya
Madem anti cheat hadi tüm spooferları fixlesin hadi
Hayır burda böyle dediğin saçma bi kere Bonus : Banım kalktı hemen hile açam zaten kaldırabiliyorum derseniz çok büyük riske girersiniz çünkü bazen spooferlar veya methodları vanguard fark ediyor ve o bilgisayarda bir daha yaptığınızda etkisiz oluyor bizzat kendim önceden test etmiştim.
Bu dediğin olsaydı eğer woofer şuan piyasada olmazdı
Vanguardın küçümsencek bir yanı yok bunu anlayamadıkları için insanlar 3 ay bekliyor

Dell'de anakart numarasını değiştirebilen bir spoofer banımı kaldırır gibi duruyor. Şimdi temiz bir kurulum yapıp deneyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt