Valorant Banlanmayı Engelleyen Flash Bellek Methodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BU METOD PİXEL BOTLARDA VE AİMBOT HİLELERİNDE ÇALIŞMIYOR SADECE SHOWFİREFRAME İÇİN GEÇERLIDIR
ANLATIM ŞU ŞEKILDE

SHOWFİREFRAMEYİ İNDİRDİNİZ DAHA SONRASINDA C DİSKINIZE KURDUNUZ KURARKEN KISAYOL OLUŞTUR GIBI SEÇENEKLERI TIKLEMEYIN KURDUKTAN SONRA KURDUGUNUZ KLASÖRÜ FLAŞ DİSKİNİZE ATIYORSUNUZ DAHA SONRASINDA BİLGİSAYARINIZDAN SHOWFIREFRAMEYI SILIYORSUNUZ VE FLAŞDISKINIZDEN DOSYAYI AÇIP GPAMONITOR.EXEYI AÇIYORSUNUZ DAHA SONRASINDA AYARLARINIZI YAPIYORSUNUZ OYUNA GIRIYORSUNUZ OYUNA INJECT OLDUKTAN SONRA FLAŞ DISKINIZI ÇIKARIYORSUNUZ BU SAYEDE VANGUARD PCNIZDE HILE OLDUGUNU ALGILAYAMAYACAKTIR NE KADAR RAPOR YERSENIZ DAHI BU METODU KULLANAN BİR KİŞİ 2 AYDIR BAN YEMEDİĞİNİ İDDA EDİYORDU BENDE KENDIM TEST ETTIM VE 5 GUNDUR BAN YEMIYORUM SHOWFIREFRAME NORMALDE 3 GUNDE MANUEL BAN ATMAKTA
METODUN FIXLENME DURUMUNDA YADA BAN YEME DURUMUNDA ÇALIŞMIYORA TAŞINICAKTIR KONU
OYUN ICI GORUNTULER GORDUGUNUZ GIBI 30 .MACIM FILAN O KADAR RAPOR YEMEME RAĞMEN METOD SAYESINDE BAN YEMEDIM

Ekli dosyayı görüntüle 366
Ben bu yöntemi daha önce bir yerde görmüştüm. Arkadaşlar içiniz rahat olsun arkadaşın dediği gibi yöntemi doğru düzgün bir şekilde uygularsanız ban yemezsiniz. Ben 1 aydır kullanıyorum çok kişi kafasına göre hile dedi bana oyun chatinde ama ben legit oynuyordum tabikide nadiren imkansıza yakın vuruşlar yapıyordum :d. Yani kısacası ban atmıyor bu yöntem sizin pc yi sağlama alıyor.
Ha bu arada size tavsiyem garanti çalışmasını istiyorsanız önce format atın pc ye. Sonra VALORANT DAN önce ShowWireframe indirin. ShowWireframe flashınıza atın sonra bilgisayardan silin. Ardından oyunu indirin. Yöntem garanti çalışacaktır :)

flashla deniyom bakalım pixel bot varda valoda wh açmak çok zevkli millet hiç beklemiyor vanguard olduğu için ban yesemde tr dekileri kudurttum wörth

yorumlarda ban yedim yien de var ban yemedim diyende kafam karıştı

yorumlarda ban yedim yien de var ban yemedim diyende kafam karıştı
Ban yedim diyenlere aldırma aga onlar aimbot hileside indirmiş kişilerdir. Bilgisayara farklı hileler yüklerseniz tabi ban yersiniz. Pc de sadece showwireframe hilesi olmak zorundaki ban yemeyesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt