Valorant Banlanmayı Engelleyen Flash Bellek Methodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
knk senin nick erenseren ve birkaç rakam lı birşey vardı diye hatırlıyorum profilin foton ve paylaşdığın wirefireme wh lerden tanıyıorum forumda nick değiştirmemi var yoksa mod olanlara özellik olarakmı geliyor? konudan alakasız yanlış anlama :)

knk senin nick erenseren ve birkaç rakam lı birşey varı diye hatırlıyorum profilin foton ve paylaşdığın wirefireme wh lerden tanıyıorum forumda nick değiştirmemi var yoksa mod olanlara özellik olarakmı geliyor? konudan alakasız yanlış anlama :)
dreamfancy e dedim hallettı

dreamfancy e dedim hallettı
iyimiş kanka keşke şöyle 3 ayda bir bile olsa nick değiştirme gelse foruma mantıklı olurmuş ama herhalde koyması zahmetli... Bu arada önceki nick daha samimi idi kanka haberin olsun böyle rastgele bi nick bilmiyorum yine senin bilceğin iş tabi.

@XSwonCH Şeytanın aklına gelmez vallahi, elinize sağlık, ne zamana fixlenir veya nasıl fixleyebilirler hiçbir fikrim yok. Güzel konu

Ayrıca fotoğraf düşük kalitede hala.

@XSwonCH Şeytanın aklına gelmez vallahi, elinize sağlık, ne zamana fixlenir veya nasıl fixleyebilirler hiçbir fikrim yok. Güzel konu

Ayrıca fotoğraf düşük kalitede hala.
fotoğraf kalıtelı hale gelmıyor maalesef kalıtelı haldeyken açılmadıgı ıcın kalıtesız duruyoama Rankımın gold 3 oldugunu görebılrsn

adımları belkı yanlış uygulamaışsındır ben flaş metodsuz 3 gunde yıyordum bugun 5 .gunum bak dostum graphıcs monıtörü c ye kurdun flaşa attın flaşı çıkardın denetım masasından graphıcs monıtörü sıldın sonra flaşı taktın ayarlarını yaptın oyuna gırdın ( oyun açılma ekranından bahsedıyorm ) flaşı çıkardın öyle oynıcaksın yanı belkı pıxel bot kullandıysan ondanda kaynaklı olabılr zaten şuan ben test edıyorum ban yeme durumumda çalışmıyor tagına alıcam
bu yöntemle çalıştırıp ban yedim anlamadığım bir şekilde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt