CJX
Efsane Üye
flaş metodundan bahsetmıyor dostum showfireframeden bahsedıyorflaş metoduyla mı yedin ban ?
flaş metodundan bahsetmıyor dostum showfireframeden bahsedıyorflaş metoduyla mı yedin ban ?
kendım denedım zaten hile manuel 3 gunde ban atıyor 5.gundeyım ban yemedım ban yeme durumunda çalışmıyor tagına döndurucem zaten1 kişi deneyip deneyimini paylaşırsa güzel olur
hocam sana sorum şu ben main çarda bunu kullanmak istemiyorum o çara girerken flaşı hiç takmadan girsem herhangi bi ban durumu olmaz dimi o çarı kaybetmek istemiyorumflaş metodundan bahsetmıyor dostum showfireframeden bahsedıyor
dostum ama şöyle bişey var eyerkı hıle açtıgın hesap hwıd durumu olursa maınde rıske gırebılır hwıdıne ban atılarsa onun için istersen 2 gün bekle 2 gun sonra çalışıyor tagı görursen dedıgını yapabılrsnhocam sana sorum şu ben main çarda bunu kullanmak istemiyorum o çara girerken flaşı hiç takmadan girsem herhangi bi ban durumu olmaz dimi o çarı kaybetmek istemiyorum
main hesapla hiç bir hile kullanmayın eninde sonunda buda fixlenecekhocam sana sorum şu ben main çarda bunu kullanmak istemiyorum o çara girerken flaşı hiç takmadan girsem herhangi bi ban durumu olmaz dimi o çarı kaybetmek istemiyorum
sadece show fire framede test edıldıMesela a markalı bı valorant hilesini flasha atıp flashtan çalıştırsam ondan sonra Flashı çıkarsam ban durumu olmuyormu.
Edit: Denenmediyse deneyeceğim.
evetflaş metoduyla mı yedin ban ?
3 günkaç günde banlandın
adımları belkı yanlış uygulamaışsındır ben flaş metodsuz 3 gunde yıyordum bugun 5 .gunum bak dostum graphıcs monıtörü c ye kurdun flaşa attın flaşı çıkardın denetım masasından graphıcs monıtörü sıldın sonra flaşı taktın ayarlarını yaptın oyuna gırdın ( oyun açılma ekranından bahsedıyorm ) flaşı çıkardın öyle oynıcaksın yanı belkı pıxel bot kullandıysan ondanda kaynaklı olabılr zaten şuan ben test edıyorum ban yeme durumumda çalışmıyor tagına alıcamevet
3 gün