Valorant ban yedirmeyecek hile

yayıncı olan insanların ban yeme olasılığı ile legit olarak kullananların olasılığı sence bir mi allah akıl fikir versin uğraşılmaz divine
adam discorda ekran paylasıyor görsen önünü göremiyor hile ile o ban yiyorsa dia üstü bir oyuncunun ban yememe gibi bir olasılığı yok YALAMAYA DEVAM

sesde 2 tane yayıncınız vardı kendileri öyle söyledi ve yarın tekrar sunucuya geldim spoof atıyolardı sebibi nedir can sıkıntısımı?. neyse haklısın kullanmadım ama aldığınız yayıncılar böyle diyordu.. bende almaktan vaz geçtim öyle dedikleri için
Yayincilarimiz fulluyorlar. Ayrıca 100 lerce kişi izliyor usenmeden ticket atan bile oluyor.

adam discorda ekran paylasıyor görsen önünü göremiyor hile ile o ban yiyorsa dia üstü bir oyuncunun ban yememe gibi bir olasılığı yok YALAMAYA DEVAM
yalamaya devam mı adamlarin dc sunucusunda bile yokum bro konusmuslugum bile yok ama senin gibi bi cahil böyle yorum yapınca yanıtlayasım geldi

yalamaya devam mı adamlarin dc sunucusunda bile yokum bro konusmuslugum bile yok ama senin gibi bi cahil böyle yorum yapınca yanıtlayasım geldi
Reis arkadaşın akli stabil değil şimdi derki sen demedinmi divineden aldım diye

Reis arkadaşın akli stabil değil şimdi derki sen demedinmi divineden aldım diye
Böyle
D1WAob.webp
lar cıkıyo arada

ban yedirmeyecek gibi bir filtreleme yapamazsın, %80den aşşağı değil ban riskin

• Beğen
Tepkiler: INI

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt