Valorant ban yedirmeyecek hile

1 günlük dahi olsa asla main hesapta hile açma. Hile şuan UD dir, 1 saat sonrasını kimse bilemez ama

Sunucundaki sesli sohbete girip bakarsan, yayıncılarınızın her gün spooffer attıklarını ve hilelerin dt olduğunu söylüyolar. adam çok doğru bir yorum yapmış.
Aldın mı? Oynadın mi? Kullandın mi? Hayırsa cevabın yorum yapma

ama ban yer miyim hesabım gitsin istemiyom ?
Hocam banlatmayan hile diye birşey yoktur nasıl oynayacağına bağlı eğer rage oynanıp ban atmayan hilemiz var diyen bi satıcı var ise allah akıl fikir versin zaten legit oynayacaksan @DivineSoftware veya @Pupsta ikisinin sattığı ürünlerdende kullandım ( legit olarak ) ban sorunu yaşamadım

Denemedin değil mi? Ozaman boş yorum yapma bende sallayabilirim ini Yozgatlı dediler bende düzgün cevap vermiyim dedim versemiydim?
sesde 2 tane yayıncınız vardı kendileri öyle söyledi ve yarın tekrar sunucuya geldim spoof atıyolardı sebibi nedir can sıkıntısımı?. neyse haklısın kullanmadım ama aldığınız yayıncılar böyle diyordu.. bende almaktan vaz geçtim öyle dedikleri için

sesde 2 tane yayıncınız vardı kendileri öyle söyledi ve yarın tekrar sunucuya geldim spoof atıyolardı sebibi nedir can sıkıntısımı?. haklısın kullanmadım ama aldığınız yayıncılar böyle diyordu..
yayıncı olan insanların ban yeme olasılığı ile legit olarak kullananların olasılığı sence bir mi allah akıl fikir versin uğraşılmaz divine

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt