kullanmayin hile yeterMerhaba. skinli güzel bir hesabım var biraz para yatırdım 1 günlük keyfine hile açmak istiyorum ama hesabımın ban yememesini istiyorum önereceüğiniz 1 günlük safe hile varmı
kullanmayin hile yeterMerhaba. skinli güzel bir hesabım var biraz para yatırdım 1 günlük keyfine hile açmak istiyorum ama hesabımın ban yememesini istiyorum önereceüğiniz 1 günlük safe hile varmı
Sunucundaki sesli sohbete girip bakarsan, yayıncılarınızın her gün spooffer attıklarını ve hilelerin dt olduğunu söylüyolar. adam çok doğru bir yorum yapmış.çatla patla haterim
Aldın mı? Oynadın mi? Kullandın mi? Hayırsa cevabın yorum yapmaSunucundaki sesli sohbete girip bakarsan, yayıncılarınızın her gün spooffer attıklarını ve hilelerin dt olduğunu söylüyolar. adam çok doğru bir yorum yapmış.
kullanan kişiler dt dediler ve almaktan vaz geçtim alsamıydımAldın mı? Oynadın mi? Kullandın mi? Hayırsa cevabın yorum yapma
Hocam banlatmayan hile diye birşey yoktur nasıl oynayacağına bağlı eğer rage oynanıp ban atmayan hilemiz var diyen bi satıcı var ise allah akıl fikir versin zaten legit oynayacaksan @DivineSoftware veya @Pupsta ikisinin sattığı ürünlerdende kullandım ( legit olarak ) ban sorunu yaşamadımama ban yer miyim hesabım gitsin istemiyom ?
Denemedin değil mi? Ozaman boş yorum yapma bende sallayabilirim ini Yozgatlı dediler bende düzgün cevap vermiyim dedim versemiydim?kullanan kişiler dt dediler ve almaktan vaz geçtim alsamıydım
sesde 2 tane yayıncınız vardı kendileri öyle söyledi ve yarın tekrar sunucuya geldim spoof atıyolardı sebibi nedir can sıkıntısımı?. neyse haklısın kullanmadım ama aldığınız yayıncılar böyle diyordu.. bende almaktan vaz geçtim öyle dedikleri içinDenemedin değil mi? Ozaman boş yorum yapma bende sallayabilirim ini Yozgatlı dediler bende düzgün cevap vermiyim dedim versemiydim?
yayıncı olan insanların ban yeme olasılığı ile legit olarak kullananların olasılığı sence bir mi allah akıl fikir versin uğraşılmaz divinesesde 2 tane yayıncınız vardı kendileri öyle söyledi ve yarın tekrar sunucuya geldim spoof atıyolardı sebibi nedir can sıkıntısımı?. haklısın kullanmadım ama aldığınız yayıncılar böyle diyordu..