Valorant ban yedirmeyecek hile

Merhaba. skinli güzel bir hesabım var biraz para yatırdım 1 günlük keyfine hile açmak istiyorum ama hesabımın ban yememesini istiyorum önereceüğiniz 1 günlük safe hile varmı
Selam her hile ban yedirir fakat legit oynarsan uzun süre götürebilecek piyasada satışta olan ext-full h1lesinin lifetimesini uyguna bırakabilriim dc den ulaş

dc : posestar

ama ban yer miyim hesabım gitsin istemiyom ?
hem ayranım dökülmesin hem de götüm sikilmesin yok öyle bir şey hile satıcıları hilelerine güvenebilir ama hangi kullanıcının nasıl kullanacağını bilemez öyle bir saçmalık yok amacın deneyimse git başka bir hesapta oyna main hesaptan açim ban yermiyim kafasına hiç girme valorant gibi bir oyun senin o adamlara duvar arkasından kaç saniye cross kaldığını bile yapay zeka aracılığı ile not aldırıp analiz yaptırıyor . hile kullanacaksan iki gün sonra gelip hesabım ban yedi diye konu açamazsın önceden bilgin olsun

ban yedirmeyecek hile yoktur onu unut bence ama uzun süre götüren ext öneririm

Merhaba. skinli güzel bir hesabım var biraz para yatırdım 1 günlük keyfine hile açmak istiyorum ama hesabımın ban yememesini istiyorum önereceüğiniz 1 günlük safe hile varmı
piyasadaki bütün hileleride kullansan oynamana baglı olarak max 1 haftada banlanırsın kim ne derse desin istersen en t1şşaklı hile olsun manuel ban yiyorsun zaten normal oynarken bile 2-3 güzel vuruş yapsanda hile diyip reportluyorlar o yüzden valorant gibi bir oyunda hile acmamanı öneririm hesabına yazık olmasın

h
hem ayranım dökülmesin hem de götüm sikilmesin yok öyle bir şey hile satıcıları hilelerine güvenebilir ama hangi kullanıcının nasıl kullanacağını bilemez öyle bir saçmalık yok amacın deneyimse git başka bir hesapta oyna main hesaptan açim ban yermiyim kafasına hiç girme valorant gibi bir oyun senin o adamlara duvar arkasından kaç saniye cross kaldığını bile yapay zeka aracılığı ile not aldırıp analiz yaptırıyor . hile kullanacaksan iki gün sonra gelip hesabım ban yedi diye konu açamazsın önceden bilgin olsun
hile çözümleri ne kadar gelişmiş , en son wolfteamın ünlü olduğu zamanlarda kullanmıştım bu kadar detay yoktu

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt