Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Botları çok güzel vuruyor ama rekoya gelince öyle değil sebebi ne acaba bi ayarı yanlışmı yapıyorum ?
sens 0.4 smooth 0.5 Hf0v 100 Vf0v 100 Bind : LCl!ck mode : aımlock bone: heah hold ayarda ?
yok ayarların güzel bot bozuk sage gibi hedeflere body hareket eden diğer ajanlara da zar zor vuruyor ayrıca 2 3 gün ban rate veriyorum ilk çıktığında kullandım kullanma

valorant aim hack, valorant aim lock, valorant aimbot, valorant bunny hop, valorant hack, valorant hilesi, valorant no recoil, valorant trigger bot, valorant wallhack, valorous aimbot
NIxYCAg.png

Artık CG Loader Üzerinden Kullanın | Hatalar Çözüldü
TEKRAR GÜNCELLENDİ : 27.06.2021
CG UI Sayfasına gitmek için tıklayın
CG Loader indirmek için buraya tıkla

Açıklama
Merhaba arkadaşlar, forumda artık Madde 6/B kuralının kalkmasıyla beraber artık kendimi daha da özgür hissediyorum.
Bugün bir valorant hilesi yani valorous aimbot'u inceleme fırsatım oldu. Bu arkadaş kendine çok güveniyordu ve asla
hilenin kırılamayacağını iddaa ediyordu. Ancak reverse engineering alanında imkansız diye birşey yoktur. O yüzden reverser
arkadaşları fazla küçümsememesini tavsiye ediyorum. Her program cracklenebilir ve imkansız diye birşey yoktur. Kendine çok güvenen
hile yazılımıyla uğraşan arkadaşlar hala varsa eğer bana veya forumda herhangi bir yere yorum atmaları yeter, bir gün ansızın
hilelerini forumda paylaşılmış olarak görebilirler. Herneyse doya doya kullanın hileyi şuanda undetected yani algılanmaz durumda ve
çalışma şekli oldukça basit, sevabına video çeken olursa da çok makbule geçer. Sorun yaşayanlar yorum yapabilir.

Nasıl Yapılır
1.
İlk önce hileyi indirin ve rardan masaüstüne çıkarın.
2. Hileyi yönetici olarak çalıştırın ve hileyi çalıştır butonuna basın.
3. Biraz bekleyin ve Valorous açılınca login butonuna basın.
4. Daha sonra ayarlarınızı yapıp inject butonuna basın.
5. Restart computer diye bir hata mesajı çıkacaktır. Tamam diyin.
6. Tamam dedikten sonra pcnizi yeniden başlatın yoksa hile çalışmaz.
7. Pcnizi yeniden başlattıktan sonra tekrar hileyi yönetici olarak açın.
8. Tekrar hileyi çalıştır butonuna basın ve biraz bekleyin.
9. Valorous açıldıktan sonra login butonuna basın ve giriş yapın.
10. Ayarlarınızı yapıp inject butonuna basın ve dıt sesi gelecek.
11. Dıt sesi geldiğinde artık valorant'a girip hilenin tadını çıkarabilirsiniz.

Videolu Anlatım

ban yeme riski ne kadar

hile hala çalışıyor mu ban atar mı ?

yapıyorum fakat dıt sesi geliyor hile gelmiyor

şu an çalışıyor.
dc varmı
Hile menüsü geliyor tamam arkada açılıyor fakat oyuna gırıyorum adamlara kıtlenmıyor tam ekran pencerelide olmasına rağmen rawcell felanda yüklğ

Son düzenleme:
Mis gibi çalışıyor problem vardı çözdüm onu :)

Son düzenleme:
dostum kurdum açtım ama açılmadı ben mi yanlış bir şey yaptım bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt