Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende hile aylarlarını yapıp inject dedikten sonra oldu diyor ama oyun içinde hiç bir türlü çalışmıyor

Dostum waiting user dediği yerdeki kod bende kayboldu ve şuanda hileyi çalıştıramıyorum yardımcı olur musun ?

5 dakika önceye kadar kullanıyodum valorant güncellendi hileyle girersem mause sol üstte kalıyor hiç bir türlü hareket etmiyor hileyi kapatınca düzeliyor

5 dakika önceye kadar kullanıyodum valorant güncellendi hileyle girersem mause sol üstte kalıyor hiç bir türlü hareket etmiyor hileyi kapatınca düzeliyor
evet yeni güncelleme yüzünden oldu büyük ihtimal fixlendi bakalım yarın sabah arkadaş kalkınca durumu görücez
evet yeni güncelleme yüzünden oldu büyük ihtimal fixlendi bakalım yarın sabah arkadaş kalkınca durumu görücez
5 dakika önce bendede çalısıyorken maçım bitti yama geldi yazdı çık gir yaptım mouse dondu
@DnSpy Dostum bakar mısın?

Botları çok güzel vuruyor ama rekoya gelince öyle değil sebebi ne acaba bi ayarı yanlışmı yapıyorum ?
sens 0.4 smooth 0.5 Hf0v 100 Vf0v 100 Bind : LCl!ck mode : aımlock bone: heah hold ayarda ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt