Valo hile satın alacağım

lasky

Gold Üye
valoda hile satın alacağım full legit bir şekilde oynayacağım ban yemek istemiyorum gerçekten sağlam önerdiğiniz bir satıcı var mıdır?

Çoluk çocuğun gamebreaker adına yorum yapması komedi olmuş, noname resellerler hakkımda konuşup durabilir. Sözde forumun en iyi satıcısı 😂

Kendi ürününü yapmaya zekası yetmeyip onun bunun ürününü satmaya devam.

Çoluk çocuğun gamebreaker adına yorum yapması komedi olmuş, noname resellerler hakkımda konuşup durabilir. Sözde forumun en iyi satıcısı 😂

Kendi ürününü yapmaya zekası yetmeyip onun bunun ürününü satmaya devam.
Polemiğe girmeyeceğim. Gerekli cevabı 2024 sonunda vermişim zaten Public Product Dostum. :D
İyi forumlar, iyi satışlar.

O dediğin tüm 3. parti programlar için geçerli kardeşim ürün dt olduğunda her türlü oyunda olmasa bile ban yer
Dostum bende zamanında bu işlerin içindeydim vg by-pass dediğin bir driver o driver elbet dt olcak merak etme
Hele şu zamanda çok zaten bu vgk by-pass mevzusu merak etme yani yakında DT olur ve toplu bir ban yersiniz yani ban dalgası böyle hilelerden uzak duracaksınız tavsiyem bu herkese

gamebreaker gördüğüm en sağlam hilelerden birisi immortal 3 eloda full rage oynadığım halde bir ban söz konusu olmadı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt