valoda hile satın alacağım full legit bir şekilde oynayacağım ban yemek istemiyorum gerçekten sağlam önerdiğiniz bir satıcı var mıdır?
novitec de satıyorum https://cheatglobal.com/konu/venox-store-valorant-novitec-external.64528/novitec öneririm
discord.gg/valoranthile ürünlerimize göz atabilirsiniz.valoda hile satın alacağım full legit bir şekilde oynayacağım ban yemek istemiyorum gerçekten sağlam önerdiğiniz bir satıcı var mıdır?
discord.gg/divineservicevaloda hile satın alacağım full legit bir şekilde oynayacağım ban yemek istemiyorum gerçekten sağlam önerdiğiniz bir satıcı var mıdır?
discord.gg/divineservice
oyuna vanguard kapalı giriyorsunuz yani anti-cheat sistemi tamamen devre dışı sadece ticket ile ban yiyorsunuz sunucumuza bekleriz
Ne güzel vg by-pass olan hileden uzak durun 3 ay ban yemeseniz bile vg by-pass dt olduğu an yersiniz banı hesaba girmeseniz bilediscord.gg/divineservice
oyuna vanguard kapalı giriyorsunuz yani anti-cheat sistemi tamamen devre dışı sadece ticket ile ban yiyorsunuz sunucumuza bekleriz
hmmm
kısaca hile banlatıyor vgc bypass kurtarıyor DQWLDKQWDQW
Hacı gb satıyorsun banlatıyor falan yazma ayıp oluyo harbıden yakısmıyo
kısaca hile banlatıyor vgc bypass kurtarıyor DQWLDKQWDQW
O dediğin tüm 3. parti programlar için geçerli kardeşim ürün dt olduğunda her türlü oyunda olmasa bile ban yerNe güzel vg by-pass olan hileden uzak durun 3 ay ban yemeseniz bile vg by-pass da olduğu an yersiniz banı hesaba girmeseniz bile
la sen ownermiydinhmmm
Benden resellik istemeye devam edicek misin?
Yediğin kaba pisleme eymen