Valo hile satın alacağım

lasky

Gold Üye
valoda hile satın alacağım full legit bir şekilde oynayacağım ban yemek istemiyorum gerçekten sağlam önerdiğiniz bir satıcı var mıdır?

Ben venoxcheat dan aldım hemen teslim etti yardımcı oldu çok ilgili urunude baya iyi tavsiye ederim

forumdaki ben dahil herkes gb reselleri hiç banlatmayan bir hileye öyle demendeki sebep?
Priv ürününü test edip 2 gün icinde ban yemiştim döneminde inatla ud olduğunu söyleyip durdu kendisi hiçbir şekilde en ufak güvenilirliği olmayan dt ürünü priv diye absürt fiyata satan birisi

Priv ürününü test edip 2 gün icinde ban yemiştim döneminde inatla ud olduğunu söyleyip durdu kendisi hiçbir şekilde en ufak güvenilirliği olmayan dt ürünü priv diye absürt fiyata satan birisi
bir ara hvci konusunda sıkıntı vardı bende yemiştim sonra düzeltildi.

bir ara hvci konusunda sıkıntı vardı bende yemiştim sonra düzeltildi.
Public hile ile 4 ay ban yemeden oynamama rağmen prive o parayı verip 2 günde ban yemek üstüne inatla hilenin ud olduğunun söylenmesi dümdüz sahtekarlıktır şuanki durumu hakkında bilgim yok zaten ama privi dt olan yapımcının ürününe hiç güven olacağını sanmam ( Spoof atmadığımı söylememe rağmen spoofta sıkıntı vardır dendiğini söylemiş miydim :D :D )

Public hile ile 4 ay ban yemeden oynamama rağmen prive o parayı verip 2 günde ban yemek üstüne inatla hilenin ud olduğunun söylenmesi dümdüz sahtekarlıktır şuanki durumu hakkında bilgim yok zaten ama privi dt olan yapımcının ürününe hiç güven olacağını sanmam ( Spoof atmadığımı söylememe rağmen spoofta sıkıntı vardır dendiğini söylemiş miydim :D :D )
Öyle öyle onların savunmaları. Ya spooferinde sorun olur, ya da vanguardda. Çözüm olarak da oyuna güncelleme gelmesini beklemek zorundasın yoksa asla düzelmez.
Yan mahalledeki çocuk bile ürünü reseller aldı, satıyor, fakat hala private. :D

Ben aldım venoxdan gayet iyi çalışıyor kurulumdada yardım etti arkadaş

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt