Kimi dolandırmısım kardesım benfavori scamcim sein.lol
Priv ürününü test edip 2 gün icinde ban yemiştim döneminde inatla ud olduğunu söyleyip durdu kendisi hiçbir şekilde en ufak güvenilirliği olmayan dt ürünü priv diye absürt fiyata satan birisiforumdaki ben dahil herkes gb reselleri hiç banlatmayan bir hileye öyle demendeki sebep?
bir ara hvci konusunda sıkıntı vardı bende yemiştim sonra düzeltildi.Priv ürününü test edip 2 gün icinde ban yemiştim döneminde inatla ud olduğunu söyleyip durdu kendisi hiçbir şekilde en ufak güvenilirliği olmayan dt ürünü priv diye absürt fiyata satan birisi
Public hile ile 4 ay ban yemeden oynamama rağmen prive o parayı verip 2 günde ban yemek üstüne inatla hilenin ud olduğunun söylenmesi dümdüz sahtekarlıktır şuanki durumu hakkında bilgim yok zaten ama privi dt olan yapımcının ürününe hiç güven olacağını sanmam ( Spoof atmadığımı söylememe rağmen spoofta sıkıntı vardır dendiğini söylemiş miydim )bir ara hvci konusunda sıkıntı vardı bende yemiştim sonra düzeltildi.
Öyle öyle onların savunmaları. Ya spooferinde sorun olur, ya da vanguardda. Çözüm olarak da oyuna güncelleme gelmesini beklemek zorundasın yoksa asla düzelmez.Public hile ile 4 ay ban yemeden oynamama rağmen prive o parayı verip 2 günde ban yemek üstüne inatla hilenin ud olduğunun söylenmesi dümdüz sahtekarlıktır şuanki durumu hakkında bilgim yok zaten ama privi dt olan yapımcının ürününe hiç güven olacağını sanmam ( Spoof atmadığımı söylememe rağmen spoofta sıkıntı vardır dendiğini söylemiş miydim )
Ben aldım venoxdan gayet iyi çalışıyor kurulumdada yardım etti arkadaşPublic hile ile 4 ay ban yemeden oynamama rağmen prive o parayı verip 2 günde ban yemek üstüne inatla hilenin ud olduğunun söylenmesi dümdüz sahtekarlıktır şuanki durumu hakkında bilgim yok zaten ama privi dt olan yapımcının ürününe hiç güven olacağını sanmam ( Spoof atmadığımı söylememe rağmen spoofta sıkıntı vardır dendiğini söylemiş miydim )
Zaman meselesi kardeş gamebreakerin ürünü asla ud kalamaz ban yediğinde de gelip buradan mesajı yanıtla yapıp banlandım. yazarsan sevınırımBen aldım venoxdan gayet iyi çalışıyor kurulumdada yardım etti arkadaş