🌌📌VAL-Private📌🌌 - 🟢Undetected Products🟢 - radiantcore.xyz ✅

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Calismayan urun satmiyoruz ki kanka bu konuda tartismayalim bence transcripti atsam komedi olur burada
Asıl komedi olacak kişi sensin haberin olsun. Pesp'i piyasanın en sağlam spooferı diye pazarlayan cahil cühela kişilersiniz. Bence uzatma

Asıl komedi olacak kişi sensin haberin olsun. Pesp'e piyasanın en sağlam spooferı diyerek pazarlayan cahil cühela kişilersiniz. Bence uzatma
tabi olm her gun tpm bypassi kktc elektrik kesimi gibi dt olan bir spoofer piyasanin besti ac alirsin parani geciktirme cok 150 sinide bana atarsin hem rencide etmis olursun en azindan parasinda degilsen

tabi olm her gun tpm bypassi kktc elektrik kesimi gibi dt olan bir spoofer piyasanin besti ac alirsin parani geciktirme cok 150 sinide bana atarsin hem rencide etmis olursun en azindan parasinda degilsen
Senin konusmaya hakkin yok ki olm senin beynin yok cunku bi sk bilmiyorsun hic bir konuda

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
la ne bos kavga yapiyonuz gidin dcden sovusun

Asıl komedi olacak kişi sensin haberin olsun. Pesp'i piyasanın en sağlam spooferı diye pazarlayan cahil cühela kişilersiniz. Bence uzatma
Kanka kime cahil cuhela siyosun ki sen guldurme beni kral adamsin diye bakiyordumda

aynen senin var cunku
İiqjosjqidjwidjiwjdoa vasifsiz ezik swni

la ne bos kavga yapiyonuz gidin dcden sovusun
kanka herifler cok mal otobuste sıkılıyo olmasam vallahi cevap vermem

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt