🌌📌VAL-Private📌🌌 - 🟢Undetected Products🟢 - radiantcore.xyz ✅

ya driver signlayacak paran yok kes dombili git yagli ellerinle pc basindan tickete ekrana tukure tukure cevap ver
daha cevap germeyecem bu sekil ezik bir vasifsiza. Bana driver nasil signleniyor anlatir misin bilgilenmek istiyorum ucube adam HJAHSHAHAHHA

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hehe tabii mukemmel hilen var unknowncheatsten cikip cimene dokun az biraz

ya al parani

hayir looteam o hesabin sahibi kel veled obez
tickets botu kullandıkları için chatin exportu hala bende istesem açarım ama dediğim gibi 300 lira zerre umurumda değil.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ya xharm ne anlation amk looteam 300₺ istiyordu gecen benden tiryaki gibi sende cok mu var peki

tamam ac iade talebi 300₺ yi bana ver
sırf boyle dedın dıye sıkayet konusu acasım geldı bılıyon mu bekle genısyse bı sorayım sonra acarım

tickets botu kullandıkları için chatin exportu hala bende istesem açarım ama dediğim gibi 300 lira zerre umurumda değil.
king ne anlation yaw 20 kere sordun bize iade var mi yok dedik israrla sordun yok dedik

tabi olm sign tool driver signing free
Anlatsana bana driver nasil signleniyor merak ediyorum o olmayan vasifsiz beyninle mesaj atma burada 12 yasinda bebenin tekisin

king ne anlation yaw 20 kere sordun bize iade var mi yok dedik israrla sordun yok dedik
Ben de o zaman iade yok diyip çalışmayan ürün satayım nasıl olur?

Hem nova forumdan neden ban yedi zannediyorsun :D?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt